Ducati Zaltbommel
Ducati Camp 2024

In 2024 organiseert Ducati opnieuw het Ducati Camp op zaterdag 17 en zondag 18 augustus. Dit exclusieve evenement vindt plaats op de prachtige locatie van Golfbaan Het Woold in Asten.  

Deze dag biedt motor- en Ducati-liefhebbers een unieke kans om hun rijvaardigheden te verbeteren en te genieten van een onvergetelijke dag vol avontuur.

Ducati offroad Experience 2024

Off-road avontuur:

In de ochtend of middag, afhankelijk van uw groep, zult u uw off-road rijvaardigheid perfectioneren met oefeningen van de Italiaanse rijschool (DRE). Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs zult u leren hoe u veilig en met vertrouwen kunt rijden op verschillende soorten terrein.

Roadtrip:

De andere helft van de dag staat in het teken van een spannende roadtrip. Ontdek hoe de motoren zich gedragen op de weg terwijl u door adembenemende landschappen rijdt en de verschillende rijmodi van onze modellen uitprobeert, zoals Touring, Enduro, Rally en Sport.

Ducati offroad Experience 2024

Het arrangement

1. Ochtend

08:45 - Ontvangst met koffie, thee en een broodje

09:15 - Korte briefing

09:30 - Dagdeel 1: Oefeningen + off-road route of on-road route (wisselt na de middag)

2. Middag 

12:30 - Lunch (inbegrepen)

13:30 - Dagdeel 2: On-road route of oefeningen + off-road route

16:30 - Terugkomst op de golfbaan voor een afsluiter

Het Ducati Camp is ontworpen om u te laten kennismaken met de nieuwste modellen, waaronder de Multistrada V4 S, V4 S Grand Tour, V4 Rally, DesertX en DesertX Rally. Tijdens deze volledig verzorgde dag krijgt u de kans om zowel off-road als on-road rijervaringen op te doen onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs van Horizon Motor Reizen.

De prijs voor deelname aan Ducati Camp 2024 bedraagt €325,- (incl. BTW)

Bij deze prijs is inbegrepen:

- Gebruik van een Ducati motor

- Brandstof

- Verzekering

- Begeleiding van gediplomeerde instructeurs

- Lunch

- Koffie/thee bij aankomst

Ducati offroad Experience 2024
Aanmelden en After Movie

Enthousiast geworden, maar nog niet helemaal zeker of deze ervaring bij jou past? Bel of mail ons gerust om deze dag te bespreken! 

Mis deze unieke kans niet om uw rijvaardigheden te verbeteren en een dag vol avontuur te beleven op de nieuwste Ducati modellen met gelijkgestemde Ducati-fans. Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt!

Ducati offroad Experience 2024