Nieuw Diavel

Ducati Diavel Diesel

Ducati en Diesel schrijven een belangrijk nieuw hoofdstuk in hun samenwerking. Met de Ducati Diavel Diesel, een unieke machine die elementen van het verleden en de toekomst naadloos combineert.

Maandelijks €545,- Prijs €28.390,-

1 Zadel

Het echt-leren zadel is een exclusief en uniek element van deze Diavel en draagt het symbool van een piramide met drie gelijke zijden, die staan voor de drie D’s van Ducati, Diavel en Diesel.

  • Zwart
Ducati Diavel Diesel

CONCEPT

Verleden en toekomst

De Ducati Diavel Diesel is het resultaat van een samenwerking tussen Andrea Rosso, de Creative Director van Diesel Licenses, en het Ducati Design Center. De inspiratie voor hun werk is een denkbeeldige ‘post-apocalyptische en retro-futuristische wereld met een hyperkinetische vitaliteit’.

MOTORBLOK

Testastretta 11° DS-blok

Het hart van de Diavel Diesel is het Ducati Testastretta 11° Dual Spark-blok, een directe doorontwikkeling van de Ducati Corse-raceblokken die over de hele wereld races en titels hebben gewonnen. De Testastretta 11° DS levert het vermogen en koppel van een ware superbike, met 162 pk en 130 Nm. Deze pk’s en newtonmeters worden getemd en geregeld door een ride-by-wire-systeem, waardoor hoge prestaties kunnen worden gecombineerd met gemakkelijke controleerbaarheid en een soepele loop.

RIJWIELGEDEELTE

Ergonomie

Het zadel van de Diavel Diesel is royaal bemeten en heeft een zithoogte van maar 770 millimeter, wat samen met de vorm van het stuur een prettige en comfortabele zitpositie oplevert. Met volledige controle en maximaal comfort, in de onmiskenbare cruiserstijl.

UITRUSTING

Exclusieve uitrusting

De Diavel Diesel is uniek door details van geborsteld staal met zichtbare lasnaden en klinknagels, zoals de tankbeplating, het stuurkuipje en de duozadelkap. De zichtbare lasnaden vind je ook op de geanodiseerde zwarte zijpanelen, met centraal daarin de rode methacrylaat-deksels met het Diesel-logo. De rode kleur komt terug op het LCD-scherm van het dashboard, de remklauwen en vijf schakels van de ketting. De uitlaatbochten hebben een zwarte keramische Zircotec-coating, de einddempers (met gefreesde aluminium eindstukken) zijn op de Diavel Diesel eveneens zwart.
Een ander opvallend kenmerk van de Diavel Diesel is het leren zadel met een uniek design, met daarop het piramide-logo. Dat logo zie je terug op het voorspatbord en de genoemde einddempers. De standaarduitrusting van de Diavel Diesel omvat ook uit massief aluminium gefreesde spiegels, een speciale motorhoes en een paddockstand achter. Dit in een gelimiteerd aantal van 666 stuks geproduceerde model is voorzien van een een genummerd plaatje op het frame.

Technische specificaties

Bent u benieuwd naar de technische specificaties? Klik hieronder om deze te bekijken.

Ontdek de ducati motoren

Bij Ducati Zaltbommel kunt u terecht voor de gehele Ducati collectie. Bekijk hieronder de nieuwste modellen, en ontdek de Ducati van uw dromen.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.

Technische specificaties