Nieuw Diavel

Ducati XDiavel Black Star

De nieuwe XDiavel Black Star vertegenwoordigt de sportieve kant van de Ducati cruiser, met een kleurstelling en uitrusting geïnspireerd op de wereld van de sportwagens. De exclusieve kleurstelling wisselt mat grijs en zwart af met onmiskenbare rode accenten. De kleuraccenten zijn strak en gekruist, wat overeenkomt met het grafische concept van de X die de familie kenmerkt.

Op voorraad in de showroom
Prijs €29.590,- Maandelijks €416,-

1 Bluetooth

De XDiavel heeft standaard een Bluetooth-module voor het infotainment-systeem. Door een smartphone via Bluetooth met het dashboard te verbinden, kunnen binnenkomende gesprekken en tekstberichten worden weergegeven, en ook de muziek die wordt afgespeeld.

  • Black Star Livery
Ducati XDiavel Black Star

Uw unieke Ducati

Mooi is die al, maar u kunt hem nu ook helemaal eigen maken! Creëer de Ducati van uw dromen en pas hem aan naar uw smaak en rijgedrag.
1. Ga naar de configurator
2. Stel uw ideale ducati samen
3. Zoek ons op tussen de dealers en stuur hem op

CONCEPT

Dit is X

De XDiavel vertegenwoordigt de fusie van twee werelden: die van de cruisers, voor lange, ontspannen reizen op lage snelheid, en die van Ducati, gekarakteriseerd door Italiaanse stijl, technisch vernuft en zeer hoge prestaties. Dat is precies waar de X van XDiavel voor staat: de cross-over tussen ogenschijnlijk verschillende en ver uiteen liggende werelden, verenigd in één motor, een synthese waar beide tot hun recht komen, zonder compromissen.

MOTORBLOK

Testastretta DVT 1262

De Ducati Testastretta DVT 1262 V-twin is een volledig nieuw en Euro4-gehomologeerd motorblok met het Desmodromic Variable Timing-systeem. De toename in cilinderinhoud ten opzichte van de Testastretta 1200, plus de toepassing van het DVT-systeem, heeft gezorgd voor een ongelooflijke hoeveelheid soepel koppel bij lage toerentallen, met behoud van sportieve prestaties als het gas volledig wordt opengehouden.
Als extra kenmerk heeft de Testastretta DVT 1262 een bijzondere aandacht voor detail, waarbij er - dankzij het verplaatsen van de waterpomp naar de ruimte binnen de V van de cilinders - geen externe koelslangen meer aan de linkerzijde van het blok lopen.
Technisch is het blok van de XDiavel S gelijk aan dat van de standaard-XDiavel.

RIJWIELGEDEELTE

Vakwerkframe

De XDiavel met zijn elegante proporties is bewust ‘element-voor-element’ ontworpen. Een van deze elementen is het frame, dat direct herkenbaar is als het klassieke Ducati-vakwerkframe. Het XDiavel-frame is een stalen buizenconstructie die het Testastretta DVT 1262-blok als een dragend element van het totale rijwielgedeelte gebruikt. Het stalen vakwerkframe is gemonteerd aan de twee cilinderkoppen; ook het gegoten aluminium achterframe is rechtstreeks aan de (achterste) cilinderkop gemonteerd.

UITRUSTING

S-versie

De S-versie van de XDiavel is standaard uitgerust met DRL (Daytime Running Light) in de koplamp, DLC-coating op de binnenpoten van de voorvork en Brembo M50 Monobloc-remklauwen in het voorwiel.
De exclusiviteit van de XDiavel S wordt geaccentueerd door zichtbaar gefreesde afwerking van diverse componenten: de nokkenasriemdeksels van het motorblok, de schetsplaten van het frame, de voetsteunbevestiging en de uniek gevormde wielen.
De S-versie wordt tenslotte gecompleteerd door de uit één stuk gefreesde aluminium spiegels, de bi-materiaal zadelbekleding, de blank geanodiseerde en geborstelde achtervork en de Bluetooth-module voor het infotainment-systeem.

Technische specificaties

Bent u benieuwd naar de technische specificaties? Klik hieronder om deze te bekijken.

Ontdek de ducati motoren

Bij Ducati Zaltbommel kunt u terecht voor de gehele Ducati collectie. Bekijk hieronder de nieuwste modellen, en ontdek de Ducati van uw dromen.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.

Technische specificaties