Hypermotard

Ducati Hypermotard 939

Word Hyper! Plezier kent geen grenzen! Laat je voortstuwen door het nieuwe, 113 pk sterke Testastretta 11°-blok met Riding Modes, Power Modes en het Ducati Safety Pack met ABS en tractiecontrole. De Hypermotard 939 maakt van elke weg een veilig beheerst, tweewielig feest. Hij combineert stuureigenschappen, pk’s en enthousiasme tot een mix van 100% plezier op elke rit.

Maandelijks €250,- Prijs €14.390,-

1 Vakwerkframe

De Hypermotard 939-familie is uitgerust met een vakwerkframe van ronde stalen buizen, die zorgen voor een zeker en stabiel gevoel op hoge snelheid, zonder de wendbaarheid teniet te doen die zo typerend is voor dit model. Het aluminium achterframe is eraan gemonteerd en heeft een middensegment van een sterke polymeer, net als bij de Multistrada 1200.

  • Rood
Ducati Hypermotard 939

Concept

Design

De nieuwe Hypermotard 939 ziet er niet alleen geweldig uit, hij is ook een feest om mee te rijden.

Het unieke uiterlijk, geïnspireerd door crossmotoren, oogt extra ruig door de grote grondspeling, slanke flanken en een hoge, taps toelopende kont. Dit zijn de design-elementen die de Hypermotard typeren. Ze zijn gecreëerd voor een motor die gebruikt kan worden voor stads- en woon-werkverkeer, toerritten of een dag uitleven op het circuit.

Motorblok

Nieuwe Testastratta 11°

De nieuwe Hypermotard 939-familie heeft een vloeistofgekoelde V-twin met vierklepskoppen en een boring en slag van 94 x 67,5 mm. Dit is het nieuwe 937 cc metende Testastretta 11°-blok, gemaakt op een optimale balans tussen prestaties en gebruiksvriendelijkheid. Met een maximaal vermogen van 113 pk bij 9.000 toeren en koppel van 97,9 Nm bij 7.500 toeren heb je een flinke extra punch ten opzichte van zijn 821cc-voorganger.

Rijwielgedeelte

Stalen vakwerkframe

De Hypermotard 939-familie is uitgerust met een vakwerkframe van ronde stalen buizen, waarvan de hoofdpijpen een diameter van 34 mm hebben. Met een ruime wielbasis van 1.493 mm, een balhoofdhoek van 25,5°, een naloop van 104 mm en 30 mm offset heeft de geometrie maten die zorgen voor een zeker en stabiel gevoel op hoge snelheid, zonder de wendbaarheid teniet te doen die zo typerend is voor dit model. Het aluminium achterframe is eraan gemonteerd en heeft een middensegment van een sterke polymeer, net als bij de Multistrada 1200. Een stuuruitslag van 70° zorgt voor goede manoeuvreerbaarheid.

UITRUSTING

ABS: Bosch 9MP

De Hypermotard 939-familie is uitgerust met het nieuwste Bosch 9MP ABS, een integraal component van het Ducati Safety Pack. Deze ongeëvenaarde combinatie van veiligheid en stopkracht zorgt voor kortere remwegen en meer stabiliteit tijdens het remmen. Het systeem integreert perfect met de Riding Modes en heeft twee niveaus.
Level 1 – voor de Sport Riding Mode – geeft veel remvermogen, met een gereduceerde anti-lift-werking van het achterwiel. Level 2 – voor de Touring en Urban Riding Modes – geeft optimale stabiliteit tijdens het remmen en maximale onderdrukking van achterwiellift.
Rijders die de remmen zonder elektronische assistentie willen uitproberen, kunnen het ABS geheel uitschakelen in het menu op het dashboard. Het ABS zal uitgeschakeld blijven wanneer het contact de volgende keer wordt aangezet; deze instelling kan voor elke Riding Mode worden opgeslagen.

Technische specificaties

Bent u benieuwd naar de technische specificaties? Klik hieronder om deze te bekijken.

Ontdek de ducati motoren

Bij Ducati Zaltbommel kunt u terecht voor de gehele Ducati collectie. Bekijk hieronder de nieuwste modellen, en ontdek de Ducati van uw dromen.

Sport Pack

Het is moeilijk om de Hypermotard nog spannender ogend te maken, maar met de carbonfiber en gefreesde aluminium delen van het Sport-pakket geeft je hem een nog agressievere en lichtere uitstraling.

Touring Pack

Voor het maken van lange reizen – alleen of met z’n tweeën – biedt het Touring-pakket een reeks nuttige accessoires die de Hypermotard praktischer en comfortabeler maken. Meer bagageruimte voor verre bestemmingen en geïntegreerde voorzieningen voor koudere weersomstandigheden. Het pakket omvat handvatverwarming, duohandgrepen, een tanktas en een topkofferset.

Urban Pack

Wie veel in en rond de stad onderweg is, zal baat hebben bij de praktische accessoires in het Urban-pakket. Het pakket omvat een carbonfiber achterspatbord in een speciale matte kleur, een elegante, sportieve kentekenplaathouder en een antidiefstalsysteem.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.

Technische specificaties