Hypermotard

Ducati Hypermotard 950 RVE

De nieuwe Hypermotard 950 RVE combineert perfect de onderscheidende kenmerken van de Hypermotard familie zoals minimalisme, agressiviteit, lichtgewicht uiterlijk en het "fun-bike" imago met de innovatie en technologie van de nieuwste generatie. Het "Graffiti"-kleurenschema benadrukt de lichtheid en agressiviteit van de motorfiets met een zeer indrukwekkende grafische lay-out, geïnspireerd op stadsgraffiti.

Prijs €15.990,- Maandelijks €229,-

1 Kleur

De kleurstelling "Graffiti" is geïnspireerd op street art en heeft een zeer hoge kwaliteit. De verffasen zijn uitgevoerd door hooggekwalificeerde arbeidskrachten, stickers toegepast met minimale dikte in een bijzonder lang en complex proces. Het resultaat is vergelijkbaar met dat van een airbrushed kuipwerk.

  • Graffiti
Ducati Hypermotard 950 RVE

Uw unieke Ducati

Mooi is die al, maar u kunt hem nu ook helemaal eigen maken! Creëer de Ducati van uw dromen en pas hem aan naar uw smaak en rijgedrag.
1. Ga naar de configurator
2. Stel uw ideale ducati samen
3. Zoek ons op tussen de dealers en stuur hem op

Concept

Concept

De Hypermotard 950 is de fun-bike bij uitstek van het Ducati gamma en is ontworpen om een hoog niveau van plezier en controle tijdens het rijden te garanderen. Het uitdagende ontwerp van de motorfiets, geïnspireerd door de motard look, draait om de dubbele uitlaten onder het zadel en het kleinere bovenste kuipwerk die de mechanische onderdelen zichtbaar laat, inclusief het trellis achterframe dat lichtheid en essentie communiceert. De ergonomie zorgt ervoor dat de rijder in alle omstandigheden optimaal kan reageren. Het zadel is vlak, bijzonder taps toelopend om een brede beweging te garanderen en laat u toe om de grond met gemak te raken.

De Hypermotard RVE is gepositioneerd tussen het instapmodel Hypermotard 950 en het topmodel Hypermotard SP.

Motorblok

Nieuwe Testastratta 11°

De nieuwe Hypermotard 950-familie heeft een vloeistofgekoelde V-twin met vierklepskoppen en een boring en slag van 94 x 67,5 mm. Dit is het nieuwe 937 cc metende Testastretta 11°-blok, gemaakt op een optimale balans tussen prestaties en gebruiksvriendelijkheid. Met een maximaal vermogen van 114 pk bij 9.000 toeren en koppel van 96 Nm bij 7.500 toeren heb je een flinke extra punch ten opzichte van zijn voorganger.

RIJWIELGEDEELTE

Stalen vakwerkframe

De Hypermotard 950-familie is uitgerust met een vakwerkframe van ronde stalen buizen, waarvan de hoofdpijpen een diameter van 34 mm hebben. Met een ruime wielbasis van 1.498 mm, een balhoofdhoek van 25,5°, een naloop van 104 mm en 30 mm offset heeft de geometrie maten die zorgen voor een zeker en stabiel gevoel op hoge snelheid, zonder de wendbaarheid teniet te doen die zo typerend is voor dit model. Het aluminium achterframe is aangebout en heeft een middensegment van een sterke polymeer, net als bij de Multistrada 1200. Een stuuruitslag van 70° zorgt voor goede manouvreerbaarheid.

UITRUSTING

Riding modes

Met deze Riding Modes kun je direct de vermogensafgifte en het ingrijpniveau van ABS en tractiecontrole wijzigen, zelfs tijdens het rijden. De drie standen zijn:

SPORT: De SPORT-mode geeft 114 pk met een directe gasrespons, minimaal ingrijpen van het DTC-systeem en Level 1-werking van het ABS, dat alleen werkt op het voorwiel en ook geen omhoogkomend achterwiel tegengaat.

TOUR: De TOUR-mode geeft 114 pk met een meer progressieve gasrespons, een gemiddelde mate van ingrijpen van het DTC-systeem en Level 2-werking van het ABS, met beperkt tegengaan van een omhoogkomend achterwiel.

URBAN: De Urban-mode geeft je 75 pk met een geleidelijke gasrespons, bijna maximaal ingrijpen van het DTC-systeem en Level 3-werking van het ABS, gericht op maximale stabiliteit tijdens remmen en maximaal tegengaan van achterwiellift.

Technische specificaties

Bent u benieuwd naar de technische specificaties? Klik hieronder om deze te bekijken.

Ontdek de ducati motoren

Bij Ducati Zaltbommel kunt u terecht voor de gehele Ducati collectie. Bekijk hieronder de nieuwste modellen, en ontdek de Ducati van uw dromen.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.

Technische specificaties