Hypermotard

Ducati Hypermotard 950 SP

Hyper-adrenaline! Opwindende prestaties tot in het extreme! De SP is erop gemaakt om de weg aan te vallen alsof het een circuit is. Volledig instelbare Öhlins-vering en het Ducati Safety Pack met ABS en Ducati Traction Control. Licht en wendbaar dankzij de smeedaluminium Marchesini-wielen. De Hypermotard 950 SP laat geen misverstand ontstaan over zijn nadrukkelijk sportieve temperament, nog geaccentueerd door de exclusieve kleurstelling. Hypermotard 950 SP: een dosis pure adrenaline.

Motor is op voorraad in onze showroom
Maandelijks €207,- Prijs €19.490,-

1 Race

De duidelijk door de racerij geïnspireerde componenten die de SP-versie af maken, zijn de radiale rempomp op het stuur met het in vijf standen verstelbare remhendel, het carbonfiber voorspatbord, de carbonfiber nokkenasriemtunnels en het speciale zadel dat is is gemaakt op maximale grip.

  • SP livery
Ducati Hypermotard 950 SP

Uw unieke Ducati

Mooi is die al, maar u kunt hem nu ook helemaal eigen maken! Creëer de Ducati van uw dromen en pas hem aan naar uw smaak en rijgedrag.
1. Ga naar de configurator
2. Stel uw ideale ducati samen
3. Zoek ons op tussen de dealers en stuur hem op

Concept

Design

De nieuwe Hypermotard 950 SP ziet er niet alleen geweldig uit, hij is ook een feest om mee te rijden.

Het unieke uiterlijk, geïnspireerd door crossmotoren, oogt extra ruig door de grote grondspeling, slanke flanken en een hoge, taps toelopende kont. Dit zijn de design-elementen die de Hypermotard typeren. Ze zijn gecreëerd voor een motor die gebruikt kan worden voor stads- en woon-werkverkeer, toerritten of een dag uitleven op het circuit.

Motorblok

Nieuwe Testastratta 11°

De nieuwe Hypermotard 950-familie heeft een vloeistofgekoelde V-twin met vierklepskoppen en een boring en slag van 94 x 67,5 mm. Dit is het nieuwe 937 cc metende Testastretta 11°-blok, gemaakt op een optimale balans tussen prestaties en gebruiksvriendelijkheid. Met een maximaal vermogen van 114 pk bij 9.000 toeren en koppel van 96 Nm bij 7.500 toeren heb je een flinke extra punch ten opzichte van zijn voorganger.

RIJWIELGEDEELTE

Stalen vakwerkframe

De Hypermotard 950-familie is uitgerust met een vakwerkframe van ronde stalen buizen, waarvan de hoofdpijpen een diameter van 34 mm hebben. Met een ruime wielbasis van 1.498 mm, een balhoofdhoek van 25,5°, een naloop van 104 mm en 30 mm offset heeft de geometrie maten die zorgen voor een zeker en stabiel gevoel op hoge snelheid, zonder de wendbaarheid teniet te doen die zo typerend is voor dit model. Het aluminium achterframe is aangebout en heeft een middensegment van een sterke polymeer, net als bij de Multistrada 1200. Een stuuruitslag van 70° zorgt voor goede manouvreerbaarheid.

UITRUSTING

Race-componenten

De duidelijk door de racerij geïnspireerde componenten die de SP-versie af maken, zijn de radiale rempomp op het stuur met het in vijf standen verstelbare remhendel, het carbonfiber voorspatbord, de carbonfiber nokkenasriemtunnels en het speciale zadel dat is is gemaakt op maximale grip. Door de genoemde lichtere componenten plus de lichtere wielen heeft de SP een drooggewicht van slechts 176 kilo – dat is ondanks zijn hogere bouw 2 kilo lichter dan de gewone Hypermotard 950.

Technische specificaties

Bent u benieuwd naar de technische specificaties? Klik hieronder om deze te bekijken.

Ontdek de ducati motoren

Bij Ducati Zaltbommel kunt u terecht voor de gehele Ducati collectie. Bekijk hieronder de nieuwste modellen, en ontdek de Ducati van uw dromen.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.

Technische specificaties