Monster

Ducati Monster 797

De Monster 797 vormt de instap in de Ducati-wereld met de bijbehorende eigenschappen, stijl, klasse en prestaties. Het is een Monster, hij is sportief en puur - en gemakkelijk te rijden, nooit intimiderend. De Monster 797 is alles wat je nodig hebt voor ongecompliceerd rijplezier. Daarbij maakt zijn veelzijdigheid hem de ideale machine voor alledag.

Motor is op voorraad in onze showroom
Maandelijks €157,- Prijs €10.690,-

1 Wielen

De 10-spaaks wielen van de Monster 797 zijn van een lichte legering. De Pirelli Diablo Rosso II banden zijn gemaakt van dubbel-compound technologie om weerstand tijdens lange ritten te combineren met een constante grip, ook tijdens extreme hellingshoeken.

  • Ducati Red
Ducati Monster 797

Uw unieke Ducati

Mooi is die al, maar u kunt hem nu ook helemaal eigen maken! Creëer de Ducati van uw dromen en pas hem aan naar uw smaak en rijgedrag.
1. Ga naar de configurator
2. Stel uw ideale ducati samen
3. Zoek ons op tussen de dealers en stuur hem op

Concept

Concept

Ducati presenteert: de nieuwe Monster 797, de motor die de essentie van ware Ducati- en Monster-eigenschappen eindelijk binnen ieders bereik brengt. Sportief, compact en elementair, maar tegelijkertijd geraffineerd en modern: de Monster 797 is de incarnatie van alles waar de Monster sinds zijn komst voor staat, en vormt de instap in de Ducati-wereld. Alles aan de Monster 797 neemt ons mee naar het icoon uit de jaren negentig, maar dan in een moderne interpretatie. Van de tank tot aan het vakwerkframe, inclusief het karakteristieke luchtgekoelde V-twin-blok en de ronde koplamp.

Motorblok

Desmo2

De Monster 797 heeft het 803 cc metende, luchtgekoelde Desmodue V-twin-blok. Dit tweekleps-motorblok vertoont duidelijk gelijkenissen met het blok in de oorspronkelijke Monsters, maar het is een modern Euro4-gehomologeerd motorblok. Het is een echt korteslagblok, met een boring en slag van 88 x 66 millimeter, en levert 75 pk bij 8.250 toeren en een maximaal koppel van 69 Nm bij 5.750 toeren. Het is gemaakt op puur rijplezier, met een echt Ducati-gevoel en een gebruiksvriendelijk karakter.

RIJWIELGEDEELTE

Vakwerkframe

De Monster 797 heeft het traditionele Ducati-vakwerkframe van ronde stalen buizen. Het is minimalistisch, stijf en tegelijk licht. Het laat bovendien het mooie luchtgekoelde V-twin-blok volledig in het zicht. Samen met de kenmerkende benzinetank is het één van de meest herkenbare elementen van een Ducati Monster. Het frame combineert perfect met de tweezijdige aluminium achtervork; samen met de tamelijk korte wielbasis van 1.435 millimeter geeft dit de 797 wendbaarheid in bochtig werk en stabiliteit op hoge snelheden.

Uitrusting

ABS

Voor maximale remprestaties en optimale veiligheid is de Monster 797 standaard uitgerust met een Brembo-remsysteem met het modernste Bosch 9.1 MP-ABS met interne druksensor. Hiermee heeft de Monster 797 het meest hoogwaardige remsysteem in zijn klasse, altijd al een kenmerk van alle Ducati’s.

Technische specificaties

Bent u benieuwd naar de technische specificaties? Klik hieronder om deze te bekijken.

Ontdek de ducati motoren

Bij Ducati Zaltbommel kunt u terecht voor de gehele Ducati collectie. Bekijk hieronder de nieuwste modellen, en ontdek de Ducati van uw dromen.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.

Technische specificaties