Multistrada

Ducati Multistrada 1260 Enduro

De Multistrada 1260 Enduro, de vernieuwde Ducati die je overal heen kan brengen. Niets houdt je nog tegen. Hij is niet alleen comfortabel op lange reizen en dikke pret op bochtige bergwegen, maar voegt bovendien nog een extra dimensie toe aan de offroad-capaciteiten van de Multistrada 1260.

Op voorraad in de showroom
Prijs €25.590,- Maandelijks €360,-

1 Duozadel

Het duozadel is ontworpen om perfect aan te sluiten op het nieuwe voorste zadel en maximaal comfort voor de passagier te bieden.

  • Ducati Red
Ducati Multistrada 1260 Enduro

Uw unieke Ducati

Mooi is die al, maar u kunt hem nu ook helemaal eigen maken! Creëer de Ducati van uw dromen en pas hem aan naar uw smaak en rijgedrag.
1. Ga naar de configurator
2. Stel uw ideale ducati samen
3. Zoek ons op tussen de dealers en stuur hem op

MOTORBLOK

Ducati Testastretta DVT 1262

Het hart van de Multistrada 1260 Enduro is het revolutionaire Testastretta DVT 1262-motorblok. Het nieuw ontwikkelde blok zet de nieuwe standaard voor prestatie en hanteer gemak. Het motorblok is voorzien van een desmodromische, traploze variabele kleptiming. Dit systeem optimaliseert de vermogenafgifte over een breder toerengebied, dat dankzij het nieuwe ontwerp van het blok de rijder de beschikking geeft over 85% van de koppel beneden de 3.500 tpm. Dit maakt de Multistrada 1260 Enduro de motor hoogste koppel bij 4000 tpm in zijn klasse. Resulterend in een zeer vloeiende motorloop en een laag benzineverbruik. Het Desmodromic Variable Timing (DVT) is een dubbel en traploos variabel systeem, waarbij zowel de inlaat- als de uitlaatnokkenas wordt versteld – een primeur in de motorwereld.

RIJWIELGEDEELTE

Algemeen

Het rijwielgedeelte van de Multistrada 1260 Enduro is ontworpen om in sterk uiteenlopende rijdsituaties topklasse stuureigenschappen te geven. De wielbasis van 1.592 millimeter geeft veel stabiliteit en houdt het gewicht van de zijkoffers en passagier binnen de lengte van de wielbasis, wat een belangrijke bijdrage levert aan het behoud van goede stuureigenschappen met belading. De lange veerwegen maken het absorberen van grote hobbels en gaten mogelijk, de grote grondspeling zorgt dat er zelfs in ruw terrein niet snel iets aan de grond komt.
De benzinetank heeft een inhoud van 30 liter. Afhankelijk van rijstijl geeft dat je een actieradius van zo’n 600 kilometer tussen tankstops (gemeten op de homologatie-testcyclus).

Technische specificaties

Bent u benieuwd naar de technische specificaties? Klik hieronder om deze te bekijken.

Ontdek de ducati motoren

Bij Ducati Zaltbommel kunt u terecht voor de gehele Ducati collectie. Bekijk hieronder de nieuwste modellen, en ontdek de Ducati van uw dromen.

Offroad-georiënteerde koffers

De koffers van de Multistrada 1260 Enduro geven je de ruimte voor alles wat je nodig hebt onderweg. De rechterkoffer heeft een inhoud van 40 liter, de linkerkoffer 45 liter en de topkoffer 38 liter. De duohandgrepen en de koffers zijn gemaakt op een goede balans tussen ruimte en de totale breedte van de motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.

Technische specificaties