Nieuw Multistrada

Ducati Multistrada 1200 Enduro PRO

De Multistrada 1200 PRO Enduro, de eerste Ducati die je overal heen kan brengen. Niets houdt je nog tegen. Hij is niet alleen comfortabel op lange reizen en dikke pret op bochtige bergwegen, maar voegt bovendien nog een extra dimensie toe aan de offroad-capaciteiten van de Multistrada 1200.

Maandelijks €466,- Prijs €26.790,-

1 Duozadel

Het duozadel is ontworpen om perfect aan te sluiten op het nieuwe voorste zadel en maximaal comfort voor de passagier te bieden.

  • Sand
Ducati Multistrada 1200 Enduro PRO

Motorblok

Ducati Testastretta DVT

Het hart van de Multistrada 1200 Enduro PRO is het revolutionaire Testastretta DVT-motorblok, voorzien van een desmodromische, traploze variabele kleptiming. Dit systeem optimaliseert de vermogenafgifte over een breder toerengebied , resulterend in een ongekende combinatie van een enorm koppel (136 Nm bij 7.500 toeren), het hoogste topvermogen in zijn klasse (160 pk bij 9.500 toeren), een zeer vloeiende motorloop en een laag benzineverbruik. Het Desmodromic Variable Timing (DVT) is een dubbel en traploos variabel systeem, waarbij zowel de inlaat- als de uitlaatnokkenas wordt versteld – een primeur in de motorwereld.

Technische specificaties

Bent u benieuwd naar de technische specificaties? Klik hieronder om deze te bekijken.

Ontdek de ducati motoren

Bij Ducati Zaltbommel kunt u terecht voor de gehele Ducati collectie. Bekijk hieronder de nieuwste modellen, en ontdek de Ducati van uw dromen.

Offroad-georiënteerde koffers

De kofffers van de Multistrada 1200 Enduro PRO geven je de ruimte voor alles wat je nodig hebt onderweg. De rechterkoffer heeft een inhoud van 40 liter, de linkerkoffer 45 liter en de topkoffer 38 liter. De duohandgrepen en de koffers zijn gemaakt op een goede balans tussen ruimte en de totale breedte van de motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.

Technische specificaties