Multistrada

Ducati Multistrada 1260

De Multistrada 1260 is thuis op elke soort weg, met superieure prestaties, veelzijdigheid, comfort, veiligheid en niet te vergeten enorm veel rijplezier. In deze motor zijn de meest geavanceerde technieken toegepast. Het Ducati Testastretta DVT-motorblok past zich direct aan, afhankelijk van de rijomstandigheden en de keuze van de rijder. Dit maakt de Multistrada 1260 compromisloos en tegelijk uiterst flexibel, waardoor hij maximaal rijplezier en topklasse-prestaties biedt.

Maandelijks €225,- Prijs €21.190,-

1 .

  • Ducati Red
Ducati Multistrada 1260

Uw unieke Ducati

Mooi is die al, maar u kunt hem nu ook helemaal eigen maken! Creëer de Ducati van uw dromen en pas hem aan naar uw smaak en rijgedrag.
1. Ga naar de configurator
2. Stel uw ideale ducati samen
3. Zoek ons op tussen de dealers en stuur hem op

Concept

Eindeloze wegen

Een concentratie van innovaties, geavanceerde techniek en verfijnde stijl – dat is de Multistrada. Een motor die je rijbeleving een hele nieuwe dimensie geeft, zonder compromissen. Niks inleveren op het gebied van vermogen, dankzij het Ducati DVT-motorblok. Topvermogen, een breed uitgesmeerd koppel en een vloeiende motorloop worden gegarandeerd door een innovatieve dubbel-variabele kleptiming die bij elk toerental de optimale kleptijden geeft.

Motorblok

Ducati Testastretta DVT

Het hart van de Multistrada 1200 is het revolutionaire Testastretta DVT-motorblok, voorzien van een desmodromische, traploze variabele kleptiming. Dit systeem optimaliseert de vermogensafgifte over een breder toerengebied , resulterend in een ongekende combinatie van een enorm koppel (136 Nm bij 7.500 toeren), het hoogste topvermogen in zijn klasse (160 pk bij 9.500 toeren), een zeer vloeiende motorloop en een laag benzineverbruik. Het Desmodromic Variable Timing (DVT) is een dubbel en traploos variabel systeem, waarbij zowel de inlaat- als de uitlaatnokkenas wordt versteld – een primeur in de motorwereld.

RIJWIELGEDEELTE

Vakwerkframe

De Multistrada is voorzien van het Ducati-typische stalen vakwerkframe van dunwandige buizen met grote diameter, in combinatie met twee gegoten aluminium schetsplaten een een eveneens gegoten aluminium achterframe. Aan de voorkant is een gegoten magnesium subframe toegepast voor montage van kuip en dashboard, zodat het gewicht op die hoge plek vooraan laag blijft, wat bijdraagt aan de goede stuureigenschappen.

UITRUSTING

Ducati Safety Pack (DSP)

Het Ducati Safety Pack (DSP) zit standaard op alle Multistrada 1260-modellen. Het is gemaakt op optimale controle en actieve veiligheid. Het bestaat uit het drievoudig instelbare Bosch 9ME bochten-ABS en acht niveaus van Ducati Traction Control (DTC).

Technische specificaties

Bent u benieuwd naar de technische specificaties? Klik hieronder om deze te bekijken.

Ontdek de ducati motoren

Bij Ducati Zaltbommel kunt u terecht voor de gehele Ducati collectie. Bekijk hieronder de nieuwste modellen, en ontdek de Ducati van uw dromen.

Urban Pack

Bij stadsgebruik zijn praktische eigenschappen essentieel. Het Urban-pakket geeft je genoeg ruimte voor de typische bagage in woon-werk-verkeer, dankzij de ruime 48-liter-topkoffer en de semi-harde minitanktas voor kleine spullen die je direct bij de hand wilt hebben. Dankzij de USB-kabel in die tanktas kun je je telefoon tijdens het rijden meteen opladen.

Accessoires

De Multistrada kan verder worden gespecialiseerd met accessoirepakketten die erop gemaakt zijn om de verschillende karakters van de Multistrada te accentueren. Er zijn vier kits: Sport, Touring, Urban en Enduro. Deze kits kunnen de Multistrada helemaal op maat maken naar jouw eisen en kunnen ook worden gecombineerd.

Sport Pack

Met het Sport-pakket wordt de sportieve kant van motor en rijder geaccentueerd door het onmiskenbare geluid van de Termignoni-uitlaat en de racy looks van het carbonfiber voorspatbord. De elegante gefreesde aluminium deksels van rem- en koppelingsvloeistofreservoir maken deze sportieve kit af. De carbonfiber Termignoni-demper voldoet aan EU-keuringseisen.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.

Technische specificaties