Nieuw Multistrada

Ducati Multistrada V2

De Multistrada V2 is de lichtste uitvoering in het multi-terrein segment van Ducati. Een geavanceerde en volwassen motorfiets met een veelzijdig elektronisch pakket. De laagdrempelige toegangspoort tot het Ducati-tour universum.

Op voorraad in de showroom
Prijs €16.990,- Maandelijks €210,-

1 Wielen

De Multistrada V2 heeft lichtmetalen gietwielen met Pirelli Scorpion Trail-banden in de maten 120/70 ZR19 voor en 170/60 ZR17 achter. Deze banden vormen de tussenweg tussen terrein en toeristische wegen. Ze zijn gemaakt voor veeleisende rijders: gelijkblijvende rijeigenschappen gedurende een lange levensduur en eersteklas grip op nat wegdek.

  • Ducati Red
Ducati Multistrada V2

Ducati Multistrada in actie

Image
Image
Image

Uw unieke Ducati

Mooi is die al, maar u kunt hem nu ook helemaal eigen maken! Creëer de Ducati van uw dromen en pas hem aan naar uw smaak en rijgedrag.
1. Ga naar de configurator
2. Stel uw ideale ducati samen
3. Zoek ons op tussen de dealers en stuur hem op

CONCEPT

Evolutie

ALL ROUND - BEHEERSBAAR - TOEGANKELIJK

Vanuit de filosofie van continue verbetering is de Multistrada V2 ontstaan als evolutie vanuit de succesvolle lichte multi-terrein Ducati motorfiets.

De verbeterde ergonomie, toepassingen van geavanceerde technologieën en een moderne uitstraling hebben geleid tot een beheersbare en toegankelijke all round motorfiets.

Daarnaast werd ook de in de Multistrada 950 toegepaste tweecilinder krachtbron, flink onderhanden genomen.

De Multistrada V2 is perfect voor hen die willen gaan toeren (al dan niet met bagage en passagier) en voor degenen die een soepele en wendbare motor met een hoge fun-factor voor dagelijks gebruik zoeken.

KRACHTBRON

Testastretta 11°

Voor de Multistrada V2 is het in de Multistrada 950 bekende 937 cc-Testastretta 11° motorblok, verder verfijnd en tevens gehomologeerd volgens de nieuwe Euro 5-norm.

Zoals elke Ducati V-twin heeft hij een blokhoek van 90 graden en desmodromische klepbediening. Verder zoals alle Testastretta’s twee bovenliggende nokkenassen per kop, vier kleppen per cilinder en vloeistofkoeling.

Met een boring en slag van 94 x 67,5 mm heeft de V2 vrijwel dezelfde slag als de vroegere 1200-modellen, met een kleinere boring. Dit draagt bij aan een soepele loop en vloeiende vermogensafgifte.

De twee 53 mm-gasklephuizen met ronde doorsnede worden aangestuurd door een ride-by-wire-systeem.

Met een compressieverhouding van 12,6 : 1 komt dit blok aan een topvermogen van 113 pk bij 9.000 toeren en een maximaal koppel van 96,2 Nm bij 7.750 toeren.

RIJWIELGEDEELTE

Vakwerkframe

De Multistrada V2 is voorzien van een stalen vakwerkframe van dunwandige buizen met grote diameter, in combinatie met twee gegoten aluminium schetsplaten.

Het achterste dragend element is voor maximale torsiestijfheid vervaardigd uit met glasvezel versterkt techno-polymeer.

Aan de achterzijde is een gegoten tweezijdige swingarm gemonteerd.

UITRUSTING

Riding Modes

De Multistrada V2 is voorzien van de nieuwste Ducati-technologie, inclusief de befaamde Ducati-specifieke Riding Modes.

Er zijn Riding Modes: Urban, Touring, Sport en Enduro.

Iedere Riding Mode bevat specifieke parameters van verrmogensafgifte (Power Mode) en het ingrijpniveau van het ABS en Traction Control (DTC).

De rijder kan indien de rijstijl of omstandigheden dit vragen het karakter van de motor direct veranderen door op het stuur een andere Riding Mode te selecteren, zelfs tijdens het rijden.

De verschillende parameters zijn voorgeprogrammeerd en via het menu op het dashboard eenvoudig aan de persoonlijke voorkeur aan te passen en op te slaan in het geheugen.

De ‘Default’ optie zet alles terug naar de fabrieksinstellingen.

SYSTEMEN

Assistentie- en veiligheidssystemen

Ducati ontwikkelt voortdurend, al dan niet met partners, hoogwaardige en complexe assistentie- en veiligheidssystemen die zowel op de openbare weg als op het racecircuit kunnen worden gebruikt. Deze systemen zijn ondersteunend in het besturen en beheersen van de motorfiets en maken het rijden daarmee eenvoudiger, comfortabeler en vooral veiliger.

Hoewel uiterst effectief en betrouwbaar, hebben assistentie-systemen slechts een preventieve werking en zijn geenszins bedoeld of geschikt om de controle over te nemen. De berijder moet er voor waken niet de illusie te krijgen dat de grenzen van natuurkundige wetten, gedrags- en verkeersregels, verruimd of genegeerd kunnen worden.

Ontdek de ducati motoren

Bij Ducati Zaltbommel kunt u terecht voor de gehele Ducati collectie. Bekijk hieronder de nieuwste modellen, en ontdek de Ducati van uw dromen.

Travel trim

De Travel Trim kan af fabriek worden besteld en bestaat uit de volgende waardevolle toevoegingen: zijkoffers, verwarmbare handvatten en een handige middenbok.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.

Technische specificaties