Scrambler

Ducati Scrambler 1100 Pro

De Ducati Scrambler 1100 PRO onderscheidt zich door de tweekleurige "Ocean Drive" kleurstelling, gecombineerd met een zwart hoofd- en subframe. Een nieuwe rechtse dubbele uitlaat en een laaghangende nummerplaathouder zorgen voor een opvallende styling en geven de motorfiets samen met de nieuwe kleurstelling een flamboyante uitstraling.

Op voorraad in de showroom
Prijs €15.890,- Maandelijks €227,-

1

  • Ocean Drive
Ducati Scrambler 1100 Pro

Uw unieke Ducati

Mooi is die al, maar u kunt hem nu ook helemaal eigen maken! Creëer de Ducati van uw dromen en pas hem aan naar uw smaak en rijgedrag.
1. Ga naar de configurator
2. Stel uw ideale ducati samen
3. Zoek ons op tussen de dealers en stuur hem op

Eigenschappen

Iconische stijl

De Ducati Scrambler Pro is ontwikkeld voor motorrijders die oog hebben voor de iconische Scrambler lifestyle in combinatie met betrouwbare techniek en alle moderne gemakken.

Technische specificaties

Bent u benieuwd naar de technische specificaties? Klik hieronder om deze te bekijken.

Ontdek de ducati motoren

Bij Ducati Zaltbommel kunt u terecht voor de gehele Ducati collectie. Bekijk hieronder de nieuwste modellen, en ontdek de Ducati van uw dromen.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.

Technische specificaties