Nieuw Scrambler

Ducati Scrambler Café Racer

De Scrambler Café Racer is Ducati’s interpretatie van de legendarische motoren die een revolutie in de motorwereld veroorzaakten. Een expressie van een vrije geest en een symbool van stijl. Met zijn vernieuwde kleurstelling haalt de Café Racer zijn inspiratie - en Silver Ice Matt graphics met blauw frame - uit de legendarische Ducati 125 GP Desmo.

Maandelijks €142,- Prijs €13.290,-

1 Café Racer design

De stuurhelften met spiegels op het uiteinde zijn typerend voor de race-stijl uit de jaren 60

  • Silver
Ducati Scrambler Café Racer

Concept

Design

De Scrambler Café Racer is Ducati’s interpretatie van de legendarische motoren die een revolutie in de motorwereld veroorzaakten. Een expressie van een vrije geest en een symbool van stijl.

Met zijn vernieuwde kleurstelling haalt de Café Racer zijn inspiratie - en Silver Ice Matt graphics met blauw frame - uit de legendarische Ducati 125 GP Desmo. De nieuwe 17" spaakwielen en de spiegels op het aluminium stuur geven de motor een coole jaren '60 race look, terwijl een moderne radiale voorrempomp de remprestaties van een sportmotor geven. En er is meer: de uitlaat met dubbele pijpen, voorkuip, zijdelingse nummerhouders (met het nummer 54 ter ere van Bruno Spiaggiari) en korte spatbord zijn allemaal duidelijke verwijzingen naar de motoren die in de jaren '60 door de Britse straten brulden.

De Ducati Scrambler Café Racer is een moderne interpretatie van wat één van de meest invloedrijke bewegingen was in de motorgeschiedenis. Daarmee is een legende herschapen, met een karakter van die tijd – wat geheel past bij de essentie van de Scrambler.

Technische specificaties

Bent u benieuwd naar de technische specificaties? Klik hieronder om deze te bekijken.

Ontdek de ducati motoren

Bij Ducati Zaltbommel kunt u terecht voor de gehele Ducati collectie. Bekijk hieronder de nieuwste modellen, en ontdek de Ducati van uw dromen.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.

Technische specificaties