Nieuw Scrambler

Ducati Scrambler Dark

Onconventioneel maar modieus, elementair en aantrekkelijk. De nieuwe Icon Dark brengt al het plezier en de vrijheid in een geheel nieuw jasje. Geïnspireerd door de wildste dromen van klanten van Scrambler, is deze fiets geboren om de eigen persoonlijkheid van de rijder te verheffen en alle donkerste verlangens te vervullen.

Maandelijks €115,- Prijs €10.290,-

1 Icon design

Opvallende kenmerken zijn het brede stuur, de koplamp met glazen lens en LED-contourverlichting

  • Dark
Ducati Scrambler Dark

Concept

Highlights

De nieuwe Matt Black-kleur geeft de fiets een nieuwe, intrigerende uitstraling en biedt de perfecte basis voor het aanpassen naar je eigen wensen. Met een LED-verlichting koplamp met glazen lens en DRL is al een goede basis gelegd. De rijervaring is verbeterd met de Ducati Multimedia systeem voorbereiding, zien in welke versnelling je rijdt, gemakkelijke bedienbare stuurschakelaars en hydraulische koppelingsbediening met verstelbare hendel. Ook meer comfort door het nieuwe zadel die platter en comfortabel voor de bestuurder en de passagier is. Tevens is de vering aangepakt. Ook is aan de veiligheid gedacht door de bochten ABS.

Technische specificaties

Bent u benieuwd naar de technische specificaties? Klik hieronder om deze te bekijken.

Ontdek de ducati motoren

Bij Ducati Zaltbommel kunt u terecht voor de gehele Ducati collectie. Bekijk hieronder de nieuwste modellen, en ontdek de Ducati van uw dromen.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.

Technische specificaties