Scrambler

Ducati Scrambler Desert Sled

Rechtstreeks vanuit de woestijn en bergen van Californië maakt de Scrambler Desert Sled zijn entrée in de motorwereld. Een heuse enduroversie geïnspireerd door de offroad-motoren die geschiedenis schreven in het Amerika van de jaren 60 en 70. De nieuwe Desert Sled is ook voorzien van een Off-road rijmodus die het mogelijk maakt ABS uit te schakelen voor down-in-the-dirt plezier. Een specifieke rijpositie en verstelbare Kayaba ophanging zorgen voor een hogere funfactor.

Maandelijks €151,- Prijs €13.490,-

1 Modelspecifiek zadel

Het nadrukkelijke offroad-karakter blijkt uit de nieuwe zitpositie, met een hoger zadel (zithoogte 860 mm).

  • Wit
Ducati Scrambler Desert Sled

Uw unieke Ducati

Mooi is die al, maar u kunt hem nu ook helemaal eigen maken! Creëer de Ducati van uw dromen en pas hem aan naar uw smaak en rijgedrag.
1. Ga naar de configurator
2. Stel uw ideale ducati samen
3. Zoek ons op tussen de dealers en stuur hem op

DESERT SLED

CONCEPT

Rechtstreeks vanuit de woestijn en bergen van Californië maakt de Scrambler Desert Sled zijn entrée in de motorwereld. Een heuse enduroversie geïnspireerd door de offroad-motoren die geschiedenis schreven in het Amerika van de jaren 60 en 70.

De naam Desert Sled verwijst naar de gewone straatmotoren boven de 500 cc die door de rijders zelf werden gemodificeerd voor gebruik in de Californische woestijn. Met noppenbanden, zwaardere vering, sterkere wielen en stevige carterplaten om het blok te beschermen tegen de stenen en rotsen van onbegaanbare woestijnpaden. De Ducati Scrambler Desert Sled is een vertegenwoordiger van deze vrijzinnige subcultuur, zonder de moderne lifestyle-waarden te vergeten. Het is een spannende, avontuurlijke uitbreiding van de Scrambler-familie in ware offroad-stijl.

De Desert Sled erft het Urban Enduro-logo, aangezien hij de overduidelijke evolutie is van dat model. Het nadrukkelijke offroad-karakter blijkt uit de nieuwe zitpositie, met een hoger zadel, een verstevigd frame, volledig instelbare vering, de aanwezigheid van een gehomologeerde grille voor de koplamp, de carterbeschermer en de nieuwe Pirelli Scorpion Rally STR’s op de draadspaakwielen met goudkleurige velgen, in 19 inch voor en 17 inch achter.

DESIGN

Highlights

De motor heeft een robuust off-road karakter met de goedgekeurde koplamp met gaasbescherming, de hoge spatborden (speciaal ontworpen voor deze versie) en de carterplaat.

Pirelli Scorpion Rally STR

Modelspecifiek nieuw ontworpen zadel (zithoogte 860 mm)

Verstevigd stalen buizenframe

Aluminium stuur met dwarsversteviging

Hoog voorspatbord

Roestvrijstalen uitlaat met aluminium einddempers

803cc L-twin, desmodromische klepbediening, luchtkoeling, 75 pk

Nieuwe kleurstelling

Gehomologeerde grille

Nieuwe tweezijdige aluminium swingarm

Draadspaakwielen met goudkleurige aluminium velgen, 19 inch voor/17 inch achter

Volledig instelbare vering voor en achter

Technische specificaties

Bent u benieuwd naar de technische specificaties? Klik hieronder om deze te bekijken.

Ontdek de ducati motoren

Bij Ducati Zaltbommel kunt u terecht voor de gehele Ducati collectie. Bekijk hieronder de nieuwste modellen, en ontdek de Ducati van uw dromen.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.

Technische specificaties