Nieuw Scrambler

Ducati Scrambler Desert Sled

De Desert Sled komt rechtstreeks uit de woestijnen en bergen van Californië en biedt een frisse kijk op de off-road motoren uit de jaren '60 en '70 die Amerikaanse geschiedenis hebben geschreven.

Op voorraad in de showroom
Prijs €13.490,- Maandelijks €199,-

1 Off Road

Onmiskenbaar offroad-karakter in een frisse, opvallende verschijning.

  • Sparkling Blue
Ducati Scrambler Desert Sled

Uw unieke Ducati

Mooi is die al, maar u kunt hem nu ook helemaal eigen maken! Creëer de Ducati van uw dromen en pas hem aan naar uw smaak en rijgedrag.
1. Ga naar de configurator
2. Stel uw ideale ducati samen
3. Zoek ons op tussen de dealers en stuur hem op

DESERT SLED

Concept

Rechtstreeks vanuit de woestijn en bergen van Californië maakt de Scrambler Desert Sled zijn entrée in de motorwereld. Een heuse enduroversie geïnspireerd door de offroad-motoren die geschiedenis schreven in het Amerika van de jaren 60 en 70.

De naam Desert Sled verwijst naar de gewone straatmotoren boven de 500 cc die door de rijders zelf werden gemodificeerd voor gebruik in de woestijnen van Zuid-Californië en in Baja California, Mexico.

Met noppenbanden, zwaardere vering, sterkere wielen en stevige carterplaten. In feite is het de carterbeschermer - essentieel om de motor te beschermen tegen rotsen, stenen en het meedogenloze woestijnterrein - die de Desert Sled zijn naam gaf.

De Ducati Scrambler Desert Sled is een vertegenwoordiger van deze vrijzinnige subcultuur, zonder de moderne lifestyle-waarden te vergeten. Het is een spannende, avontuurlijke uitbreiding van de Scrambler-familie in ware offroad-stijl.

Uitrusting

Standaard

De Ducati Scrambler Desert Sled is standaard voorzien van:

- Bochten ABS
- Rijmodus offroad
- Uitlaat met dubbele uitlaat en zwarte kappen
- Versterkt offroad-frame
- Speciale aluminium swingarm
- Spaakwielen, 19” voor en 17" achter
- Pirelli SCORPION ™ RALLY STR-banden, 120/70 R 19 M / C 60V M + S TL voor en 170/60 R 17 M / C 72V M + S TL aan de achterzijde.
- Speciaal zadel met een hoogte van 860 mm
- Taps toelopend stuur met verstevigingssteun
- Hydraulische koppelingsbediening
- Verstelbare Kayaba upside-down voorvork met 200 mm veerweg
- Verstelbare Kayaba achterschokbreker met apart gaspatroon
- Stalen druppelvormige brandstoftank met verwisselbare zijpanelen
- Koplamp met gaasbescherming
- Hoog voorspatbord
- Verlengd achterspatbord
- Klaar voor DMS (Ducati Multimedia System)

Technische specificaties

Bent u benieuwd naar de technische specificaties? Klik hieronder om deze te bekijken.

Ontdek de ducati motoren

Bij Ducati Zaltbommel kunt u terecht voor de gehele Ducati collectie. Bekijk hieronder de nieuwste modellen, en ontdek de Ducati van uw dromen.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.

Technische specificaties