Let op: Gewijzigde openingstijden In verband met de nieuwe Covid-19 regels, komt onze koopavond op vrijdag tot nader bericht vanaf heden te vervallen. We zijn tijdelijk op vrijdag geopend van 09:00 tot 18:00.
Scrambler

Ducati Scrambler Sixty2

De Sixty2 is een Scrambler die is geïnspireerd door de jongerencultuur van skateboarden, surfen en popmuziek. Daarom is de Sixty2, de meest ‘poppy’ Ducati Scrambler ooit, het nieuwe ‘popicoon’.

Motor is op voorraad in onze showroom
Maandelijks €103,- Prijs €9.190,-

1 Sixty2

De striping op de tank en het specifieke logo maken hem direct herkenbaar, net als de exclusieve kleur Atomic Tangerine.

  • Atomic Tangerine
Ducati Scrambler Sixty2

Uw unieke Ducati

Mooi is die al, maar u kunt hem nu ook helemaal eigen maken! Creëer de Ducati van uw dromen en pas hem aan naar uw smaak en rijgedrag.
1. Ga naar de configurator
2. Stel uw ideale ducati samen
3. Zoek ons op tussen de dealers en stuur hem op

Concept

NIEUW POPICOON

De Sixty2 is een Scrambler die is geïnspireerd door de jongerencultuur van skateboarden, surfen en popmuziek. Daarom is de Sixty2, de meest ‘poppy’ Ducati Scrambler ooit, het nieuwe ‘popicoon’. Het design is een heel expressieve versie van de Scrambler, met een nieuwe stalen tank met geïntegreerde tankdop. De striping op de tank en het specifieke logo maken hem direct herkenbaar, net als de exclusieve kleur: Atomic Tangerine.

Design

Highlights

Druppelvormige stalen 14-liter-tank met specifiek logo

Pirelli dual-sport banden

Tienspaaks lichtmetalen wielen (18 inch voor, 17 inch achter)

Zwarte einddemper

399cc V-twin, desmodromische klepbediening, luchtkoeling, 40 pk

Ronde stalen spiegels

Ronde koplamp met LED-ring

Hoog en breed stuur

Zwevende enkele 320mm-schijf, dubbelzuigerklauw, ABS standaard

Kayaba-monoschokdemper, verstelbare veervoorspanning

Duohandgrepen

Stalen swingarm

LCD-dashboard met verwisselbare aluminium rand

Laag zadel, 790 mm

LED-achterlicht

Technische specificaties

Bent u benieuwd naar de technische specificaties? Klik hieronder om deze te bekijken.

Ontdek de ducati motoren

Bij Ducati Zaltbommel kunt u terecht voor de gehele Ducati collectie. Bekijk hieronder de nieuwste modellen, en ontdek de Ducati van uw dromen.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.

Technische specificaties