Nieuw Superbike

Ducati Panigale V2

De tweecilinder Panigale heeft een grondige metamorfose ondergaan. Hernoemd als de Panigale V2 en heeft een totaal nieuw design. De V2 is voorzien van geavanceerde elektronica op basis van een 6-assig traagheidsplatform. Daarnaast biedt dankzij een comfortabeler en veiliger zadel in combinaties met de the set-up van de vering een betere en veiligere sportprestaties. Dit maakt het rijden op de weg aangenamer en gebruiksvriendelijker dan ooit. De naam Ducati V2 geeft aan dat de motor wordt aangedreven door de 955 cm³ Superquadro.

Maandelijks €223,- Prijs €20.990,-

1 Kleur

Het sportieve karakter van Ducati wordt benadrukt door de traditionele Ducati Red kleur in combinatie met zwarte vijfspaaks wielen.

  • Red
Ducati Panigale V2

Uw unieke Ducati

Mooi is die al, maar u kunt hem nu ook helemaal eigen maken! Creëer de Ducati van uw dromen en pas hem aan naar uw smaak en rijgedrag.
1. Ga naar de configurator
2. Stel uw ideale ducati samen
3. Zoek ons op tussen de dealers en stuur hem op

Technische specificaties

Bent u benieuwd naar de technische specificaties? Klik hieronder om deze te bekijken.

Ontdek de ducati motoren

Bij Ducati Zaltbommel kunt u terecht voor de gehele Ducati collectie. Bekijk hieronder de nieuwste modellen, en ontdek de Ducati van uw dromen.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.

Technische specificaties