Superbike

Ducati Panigale V4 R

De nieuwe Panigale V4 R belichaamt de maximale expressie van de Ducati waarden: stijl, verfijning, prestaties. Met 998 cc is de Panigale V4 R een straat legale WorldSBK racemotor. Het is de maximale expressie van het race-DNA van Ducati, vergelijkbaar met een raceprototype als geen andere motor: een vooruitstrevend model dat de rijder begeleidt naar een dimensie van geavanceerd rijden, bestaande uit bochten en rechte stukken die ongelooflijk snel voorbij gaan, dankzij de elektronica die, als een onzichtbaar, magisch vangnet, de grenzen overschrijdt.

Maandelijks €463,- Prijs €45.190,-

CONCEPT

Klaar om het circuit op te gaan

De nieuwe Panigale V4 R is een racemotor met typegoedkeuring voor gebruik op de weg en is het technische uitgangspunt voor de officiële Ducati Superbike modellen.

MOTORBLOK

Top prestaties

De Desmosedici Stradale R is een responsievere motor die het mogelijk maakt om het rode gebied van de toerenteller te bereiken bij 16.000 tpm (16.500 tpm in de zesde versnelling) voor een betere sprint. Dit resulteert in 221 pk (162 kW) die onmiddellijk reageren op de gashendel input, geleverd bij 15.250 tpm (waarden die verwijzen naar de EU-typegoedkeuring), 2.250 extra tpm ten opzichte van de V4 van 1.103 cc. Indrukwekkende cijfers voor een 998 cc cm motor, die nog verbazingwekkender worden door het plaatsen van de Ducati Performance full-racing uitlaat van Akrapovič, waardoor het maximale vermogen op 234 pk (174 kW) bij 15.500 tpm

CHASSIS

Ontworpen voor prestaties

Het voorframe van de nieuwe Panigale V4R, ontwikkeld in samenwerking met de ingenieurs van Ducati Corse, is geoptimaliseerd voor racegebruik met volledig mechanische Öhlins stuurdemper en vering, inclusief de nieuwe, onder druk staande voorvork en de swingarm met in vier richtingen verstelbare pin

SYSTEMEN

Geavanceerde technologie

De Panigale V4 R is uitgerust met het nieuwste elektronische pakket, dat alle rij fases beheert, gebaseerd op het gebruik van het 6-axiale inertial platform van Bosch (6D IMU - Inertial Measurement Unit). De Pit Limiter heeft zijn debuut gemaakt op de motorfiets en beperkt zijn snelheid bij het rijden in de pitstraat.

Technische specificaties

Bent u benieuwd naar de technische specificaties? Klik hieronder om deze te bekijken.

Ontdek de ducati motoren

Bij Ducati Zaltbommel kunt u terecht voor de gehele Ducati collectie. Bekijk hieronder de nieuwste modellen, en ontdek de Ducati van uw dromen.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.

Technische specificaties