Superbike

Ducati Panigale V4 R

De nieuwe Panigale V4 R belichaamt de maximale expressie van de Ducati waarden: stijl, verfijning, prestaties. Met 998 cc is de Panigale V4 R een straatlegale WorldSBK racemotor.

Motor is op voorraad in onze showroom
Maandelijks €463,- Prijs €45.190,-

Uw unieke Ducati

Mooi is die al, maar u kunt hem nu ook helemaal eigen maken! Creëer de Ducati van uw dromen en pas hem aan naar uw smaak en rijgedrag.
1. Ga naar de configurator
2. Stel uw ideale ducati samen
3. Zoek ons op tussen de dealers en stuur hem op

CONCEPT

Race DNA

De nieuwe Panigale V4 R belichaamt de maximale expressie van de Ducati waarden: stijl, verfijning, prestaties.

Met 998 cc is de Panigale V4 R een straatlegale WorldSBK racemotor.

Het is de maximale expressie van het race-DNA van Ducati, vergelijkbaar met een raceprototype als geen andere motor: een vooruitstrevend model dat de rijder begeleidt naar een dimensie van geavanceerd rijden.

MOTORBLOK

Top prestaties

De Desmosedici Stradale R is een responsievere motor die het mogelijk maakt om het rode gebied van de toerenteller te bereiken bij 16.000 tpm (16.500 tpm in de zesde versnelling) voor een betere sprint. Dit resulteert in 221 pk (162 kW) die onmiddellijk reageren op de gashendel input, geleverd bij 15.250 tpm (waarden die verwijzen naar de EU-typegoedkeuring), 2.250 extra tpm ten opzichte van de V4 van 1.103 cc. Indrukwekkende cijfers voor een 998 cc cm motor, die nog verbazingwekkender worden door het plaatsen van de Ducati Performance full-racing uitlaat van Akrapovič, waardoor het maximale vermogen op 234 pk (174 kW) bij 15.500 tpm

CHASSIS

Frame

Het voorframe van de nieuwe Panigale V4R, ontwikkeld in samenwerking met de ingenieurs van Ducati Corse, is geoptimaliseerd voor racegebruik met volledig mechanische Öhlins stuurdemper en vering, inclusief de nieuwe, onder druk staande voorvork en de swingarm met in vier richtingen verstelbare pin

SYSTEMEN

Assistentie- en veiligheidssystemen

Ducati ontwikkelt voortdurend, al dan niet met partners, hoogwaardige en complexe assistentie- en veiligheidssystemen die zowel op de openbare weg als op het racecircuit kunnen worden gebruikt. Deze systemen zijn ondersteunend in het besturen en beheersen van de motorfiets en maken het rijden daarmee eenvoudiger, comfortabeler en vooral veiliger.

Hoewel uiterst effectief en betrouwbaar, hebben assistentie-systemen slechts een preventieve werking en mogen nooit de illusie opwekken dat de grenzen van natuurkundige wetten, gedrags- en verkeersregels, verruimd of genegeerd kunnen worden.

Technische specificaties

Bent u benieuwd naar de technische specificaties? Klik hieronder om deze te bekijken.

Ontdek de ducati motoren

Bij Ducati Zaltbommel kunt u terecht voor de gehele Ducati collectie. Bekijk hieronder de nieuwste modellen, en ontdek de Ducati van uw dromen.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.

Technische specificaties