DUCATI TRACK DAY SPA-FRANCORCHAMP 2023

Geplaatst op 26 januari 2022
Op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps houdt Ducati haar jaarlijkse Ducati Track Day. Uiteraard is Ducati Zaltbommel daar ook bij aanwezig. We werken daarbij samen met het ervaren team van DG Sport.
 
Voor het vrij rijden bieden wij vijf sessies van 25 minuten aan. Er wordt gereden in groepen ingedeeld naar snelheid en ervaring; er is een beginnersgroep en een gevorderden groep. Wil je wel graag intensieve begeleiding dan is persoonlijke begeleiding wellicht een goede uitbreiding van de track day.
 
Ducati Track Day valt dit jaar samen samen met SpaItalie. Als liefhebber van het Italiaanse merk mag je dit eigenlijk niet missen. Van de nieuwste modellen uit Italië tot grote hoeveelheden klassiekers van twee- tot vierwielers: alles is te vinden tijdens dit grote Italiaanse feest op het Belgische Spa-Francorchamps. Het hele weekend is er veel te zien op en om het circuit en dus kun je het er uitstekend één of twee dagen volhouden.
 
De prijs voor deze dag is €295,- . Bij de prijs inbegrepen is onderdak in de Pitbox van Ducati Zaltbommel. Wij zorgen die dag ook voor de support, begeleiding en de heerlijke Italiaanse koffie.
 
Aanmelden kan Via de button “meld je aan”