Ducati Track Day Spa-Francorchamp

Geplaatst op 14 maart 2021

Op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps houdt Ducati haar jaarlijkse Ducati Track Day. Uiteraard is Ducati Zaltbommel daar ook bij aanwezig. We werken daarbij samen met het ervaren team van DG Sport.

Voor het vrij rijden bieden wij vijf sessies van 25 minuten aan. Er wordt gereden in groepen ingedeeld naar snelheid en ervaring; er is een beginnersgroep en een gevorderden groep. Wil je wel graag intensieve begeleiding dan is persoonlijke begeleiding wellicht een goede uitbreiding van de track day.

Tijdens Ducati Track Day kan je ook GRATIS proefrijden met de spectaculaire gloednieuwe Ducati Streetfighter V4, Panigale V4 én de Panigale V2. Er zijn meerder motoren beschikbaar waarop je 1 sessie kunt proefrijden. Let op: het proefrijden is kosteloos maar er dient wel een borgsom van € 1.000,- euro betaald te worden. Dit is bedoeld voor eventuele valpartijen en beschadigingen.

De prijs voor het vrij rijden is €250,-  Voor meer informatie en online inschrijven ga naar: <inschrijven>

Ducati Track Day valt dit jaar samen samen met SpaItalie. Als liefhebber van het Italiaanse merk mag je dit eigenlijk niet missen. Van de nieuwste modellen uit Italië tot grote hoeveelheden klassiekers van twee- tot vierwielers: alles is te vinden tijdens dit grote Italiaanse feest op het Belgische Spa-Francorchamps. Het hele weekend is er veel te zien op en om het circuit en dus kun je het er uitstekend één of twee dagen volhouden.