Ducati Trackday Assen

Geplaatst op 10 februari 2021

 

 

Op het legendarische TT circuit van Assen houdt Ducati op maandag 17  mei 2021 zijn jaarlijkse Ducati Track Day. Uiteraard is Ducati Zaltbommel daar ook bij aanwezig. We werken daarbij samen met het ervaren team van TrackDays4All.

Er wordt gereden in groepen ingedeeld naar snelheid en ervaring; er is een beginnersgroep, een gevorderden groep(en) en een snelle groep. Je hoeft niet verplicht achter een instructeur. Wil je wel graag intensieve begeleiding ? dan is Trackdays4All persoonlijke begeleiding wellicht een goede uitbreiding van de circuittraining.

Tijdens Ducati Track Day kan je ook GRATIS proefrijden met de spectaculaire gloednieuwe Ducati Streetfighter V4, Panigale V4 én de Panigale V2. Er zijn meerder motoren beschikbaar waarop je 1 sessie kunt proefrijden. Als je wilt proefrijden geef dit dat aan bij je inschrijving in het veld “Eventuele opmerking”. Let op: het proefrijden is kosteloos maar er dient wel een borgsom van € 1.000,- euro betaald te worden. Dit is bedoeld voor eventuele valpartijen en beschadigingen.

Voor deze dag is inschrijven mogelijk voor drie verschillende niveaus: beginnersgroep, een gevorderden groep(en) en een snelle groep. Elke groep heeft de mogelijkheid vijf sessies te rijden van 20 minuten. De prijs voor deelname is 199 euro.