Naar de TT van Assen met je Ducati MotoGP ticket

Geplaatst op 3 februari 2023

Kom regerend wereldkampioen Pecco Bagnaia, Ducati Corse en de andere Ducati rijders aanmoedigen tijdens de TT van Assen. Ontdek de vele voordelen van een Ducati MotoGP ticket.

In het laatste weekend van juni zullen de coureurs van het Ducati Corse team, Pecco Bagnaia en Enea Bastianini de strijd aangaan op de Desmosedici GP.

De trainingen en kwalificaties vinden plaats op vrijdag en zaterdag. Tijdens de wedstrijddag op zondag kunt u eerst genieten van de Moto2 en Moto3. Met daarna, de MotoGP het absolute hoogtepunt van de dag.

Op zaterdag kan u de MotoE races zien, waarvan Ducati sinds dit jaar exclusief fabrikant en ontwikkelaar is en het hele startveld voorziet van de Ducati V21L prototypes.

Een vaste plaats op de TT World Tribune voor drie dagen, uw Ducati kunnen parkeren op de exclusieve Ducati parking en gebruik kunnen maken van de garderobe voor al uw motorkleding zijn een aantal van de vele voordelen die u heeft met de Ducati MotoGP ticket. Vanaf vrijdag 23 juni tot en met zondag 25 juni 2023 is het ticket geldig en biedt u de volgende voordelen:

#Vaste plaats op de TT World Tribune
#Uitzicht op grote videowalls waardoor u niets van de races hoeft te missen
#Exclusieve bewaakte Ducati parking op de motorparking onder de zonnepanelen.
#De Ducati parkeerzone is alleen beschikbaar voor Ducati motoren*

#Een auto parkeerkaart voor de Vip parking P6, indien u niet op uw Ducati komt
#Een bewaakte garderobe voor al uw motorkleding*
#Ducati keycord voor uw weekendpas en een Ducati fankit

*Beschikbaar op de zaterdag en zondag

Dit jaar stellen we u 2 types tickets voor :
– Weekend ticket en
– Zondag ticket.

Het Ducati MotoGP Weekend ticket waarmee u 3 dagen lang kunt genieten van alle actie is verkrijgbaar aan €175. Voor Ducati Official Club leden is dit ticket €165. Het Zondag ticket kost €135. Voor Ducati Official Club leden is deze aan €125.

Ervaar het TT weekend vol spanning, gezelligheid en passie in Ducati sfeer. De TT World Tribune zal rood kleuren als we gezamenlijk het Ducati Team aanmoedigen.

Wij hopen u te ontmoeten in Assen voor een geweldig raceweekend!

>>boek je Ticket<<