27Rides Bikers Brunch (mei 2022)

Geplaatst op 28 april 2022

Op zondag 1 mei hebben wij de 27Rides Bikers Brunch bij ons te gast. Dit event is tussen 11:00 en 14:00 uur waarbij je exclusief kan deelnemen op vertoon van een 27Rides Bikers Brunch ticket. Deze zijn te verkrijgen via www.27rides.com.

Een perfecte dag om te genieten van de meest mooie Italiaanse motoren! We hebben de beste selectie aan absolute droommotoren speciaal voor deze dag gepresenteerd. Wil je niet alleen motoren kijken maar ook zelf een Ducati rijden? Dan bieden we jou de mogelijkheid om een half uur proef te rijden op een Ducati model naar keuze. Ook bieden wij deze dag de kans om jouw eigen motor bij ons op de testbank te zetten om te kijken hoeveel vermogen jouw motor daadwerkelijk heeft.

Tijdens de gehele Bikers Brunch zal topkok Jamie van Heije voor de meest heerlijke hapjes zorgen! Stap je na de Bikers Brunch weer op je eigen motor? Dan ligt er een rit klaar die je zelfstandig of met mede clubleden kan rijden. Uiteraard zorgen we ervoor dat je niet met lege handen naar huis gaat.

We zien je graag aanstaande zondag! Vergeet niet je ticket te bemachtigen.