Ducati Ready2Race nu ook voor de Panigale V4

Geplaatst op 15 december 2022

 

Je bent verslingerd aan motorrijden, volgt wegmotorrace kampioenschappen op de voet en voelt je verbonden met topcoureurs van wereldklasse. Je bent altijd op zoek om grenzen te verleggen, wil jezelf op een verantwoorde manier meten met gelijkgestemden en samen een gepassioneerde hobby uitoefenen. Je overweegt met een geschikte motorfiets van een befaamd merk (weer) mee te doen aan circuitdagen en races op je eigen niveau. Je hecht waarde aan het verhogen van de passieve veiligheid door goede preparatie van het materiaal en het verbeteren van je rijvaardigheden.

Tegelijkertijd kan je wel wat tijd en ervaring van een doorgewinterde expert gebruiken, om dit allemaal grondig uit te zoeken en perfect te regelen. Ducati Zaltbommel heeft dé oplossing om op korte termijn onbezorgd van het circuit te kunnen genieten. De enige Ducati Flagship Store in Nederland biedt sinds 2020 met haar partners een uniek en toegankelijk ‘turn key’ arrangement aan, bestaande uit een nieuwe circuitwaardige Ducati Panigale (zonder kenteken) voorzien van essentiële race-componenten en ondersteunende diensten. Het Ducati Panigale Ready2Race concept.

In 2023 wordt dit succesvolle en populaire concept voortgezet en uitgebreid. Je kan nu kiezen voor de toegankelijke, snelle en vergevingsgezinde Ducati Panigale V2 Ready2Race of voor de nog krachtiger en meedogenloze Ducati Panigale V4 Ready2Race.

Het voorbereidende werk om alle componenten nauwkeurig op elkaar af te stemmen, te monteren en vervolgens af te stellen en te testen is reeds door doorgewinterde experts uitgevoerd. Gebruiksklaar voor het naderende raceseizoen waarin Ducati Zaltbommel en haar partners klaar staan met praktische ondersteuning.

Neem contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken!