Ducati Zaltbommel bekroond als “Best Dealer” 2019 in Nederland

Geplaatst op 29 oktober 2019

 

Rimini, 22 oktober 2019 – Voorafgaand aan de Ducati World Première 2020, waar Ducati het nieuwe 2020 gamma onthulde, vond de Ducati Global Dealer Conference plaats. Hier werd Ducati Zaltbommel bekroond als “Best Dealer” 2019 in Nederland.

Ronald van Vliet, eigenaar van Ducati Zaltbommel, nam samen met Maarten van den Hoven (Sales en Aftersales), de award in ontvangst.

Het afgelopen jaar heeft Ducati Zaltbommel grote stappen gemaakt in efficiency en daarmee een hoge klanttevredenheid score behaald. Ook bleven de vele evenementen en onze marketingactiviteiten niet onopgemerkt! De technomiddagen, testdagen en de ‘Red December’ actiemaand waren ook afgelopen jaar weer een groot succes. Het winnen van de award Best Dealer Nederland is met name verdiend door het zeer vakkundige en gepassioneerde team van Ducati Zaltbommel.

“Drie jaar geleden begon voor mij het avontuur met de overname van Ducati Zaltbommel. Door samen met het gehele team actief te werken aan de service en klantbeleving hebben wij dit resultaat kunnen bereiken. Ik ben ontzettend blij met deze erkenning en trots dat we ons Best Dealer van Nederland mogen noemen”, zei Ronald van Vliet na afloop van de prijsuitreiking.