Ducati Zaltbommel steunt stofwisselkracht team Serra en Dana

Geplaatst op 6 juni 2019

Erik Hop is al jaren klant van Ducati Zaltbommel, hij rijdt een Monster 1200 S maar heeft in het verleden ook een Monster 796 gehad. Al jaren komt Erik met veel plezier bij ons over de vloer en hij is een graag geziene gast. Toen hij ons onlangs vertelde over de zeldzame ziekte van zijn beide dochters, en daarmee zijn inzet voor stichting stofwisselkracht, maakte dat grote indruk op ons.

 

 

Erik en Nadine zijn de ouders van Serra (6 jaar) en Dana (4 jaar). In april 2016 kregen zij te horen dat Serra de juveniele vorm van de stofwisselingsziekte Tay Sachs heeft. De statistische kans dat Dana deze ziekte dan ook heeft is 25%. Eind mei 2016 wordt bij Dana dezelfde diagnose gesteld. Hun wereld stortte in.

Snel hebben ze de draad weer opgepakt. Hun wereld is weer gaan draaien, alleen met een heel andere richting. Erik en Nadine willen zoveel mogelijk halen uit de tijd die ze gegeven is met Serra en Dana. Samen mooie herinneringen maken. Genieten van elkaar. Serra is gek op paardrijden, Dana geniet van gymmen. Ook gaan ze vaak samen fietsen, naar het bos of de hei in Ermelo op de Veluwe.

Samen zetten Nadine en Erik zich in tijdens de Stofwisseltour van stichting Stofwisselkracht. Veel vrienden hebben aangegeven om mee te fietsen tijdens de drie dagen van de Stofwisseltour, die plaatsvindt van 21 tot 23 juni.

Wij van Ducati Zaltbommel hebben besloten om Erik en Nadine te steunen in hun strijd tegen de stofwisselingsziekten van hun dochters. Onlangs is het fietsshirt in onze showroom overhandigd aan Erik. Met dit bericht willen meer bekendheid geven aan dit mooie initiatief en we hopen dat er meer Ducatisti’s zijn die Erik en Nadine willen steunen!

Volg ‘Team Serra en Dana’ op Facebook en kijk op teamsite te doneren!