ItalDag 2022

Geplaatst op 1 september 2022

Ducati Zaltbommel op Motorfest 22!

Zet 18 september met stip in je agenda, op die dag wordt namelijk in samenwerking met de KNMV en de Italdag de eerste editie van het Motorfest georganiseerd op Papendal in Arnhem. Natuurlijk is Ducati Zaltbommel van de partij!

Zeg je Italdag, zeg je Ducati Zaltbommel. De Italdag is sinds 2008 uitgegroeid tot een van de grootste Italiaanse motorevenementen van Europa en trekt toeschouwers van ver over de landsgrenzen. Op een speciaal deel van het Papendalterrein is de voertaal op 18 september Italiaans en hebben de mooiste Italiaanse motormerken en hun merkenclubs zich verzameld met een keur aan fraaie classics, Italiaanse versnaperingen en livemuziek!

Ducati Zaltbommel
Ducati Zaltbommel ontbreekt uiteraard niet. Kom bijvoorbeeld langs in onze pop-up store of probeer een van onze Ducati’s tijdens de Try The Bike demotour. Altijd al eens op een Multistrada V4,  Multistrada V2 of op een DesertX willen rijden? Dit is je kans!

Ook de traditionele Ducati Zaltbommel Paso-dag vindt plaatst tijdens Motorfest 22, voor wie zich wil vergapen aan een bonte stoet van een van Massimo Tamburini’s wonderlijkste creaties.

Factcheck
Wie            Motorfest 22/Italdag
Wat            De gezelligste afslag van Nederland
Waar          Papendal, Arnhem
Wanneer   18 september 11.00-17.00u

Lid van een Italiaanse merkenclub of de KNMV? Dan is de entree gratis. Voor tickets of meer info kijk op motorfest.nl!

A presto a Papendal!