Ontdek de nieuwe Ducati modellen tijdens Motorbeurs Utrecht

Geplaatst op 16 februari 2020

 

2020 Ducati modellen op Motorbeurs Utrecht

De Motorbeurs Utrecht opent donderdag 20 februari zijn deuren voor de start van het Nederlandse motorseizoen. Hier zal Ducati de nieuwigheden voor 2020 voorstellen aan de bezoekers, waaronder de gloednieuwe Streetfighter V4 en de Scrambler 1100 Pro als Nederlandse Première.

Streetfighter V4, de super-naked V4 met hoog en breed stuur, 178 kg gewicht, Desmosedici Stradale 1.103 cc motorblok met 208 pk, biplane winglets en een elektronisch pakket van de nieuwste generatie. Een motorfiets die de topprestaties niet verbergt, maar die ook bij dagelijks gebruik plezier garandeert.

Panigale V2, de tweecilinder Panigale is compleet vernieuwd, met geavanceerde, op het Inertial Platform gebaseerde elektronica en biedt, mede dankzij een comfortabel zadel en de vering, betere en veiligere sportprestaties, terwijl het rijden op de weg aangenamer en gebruiksvriendelijker is dan ooit.

Panigale V4, een reeks aërodynamische veranderingen in het kuipwerk, het chassis, de elektronische controle en de Ride by Wire mapping zorgt voor een gebruiksvriendelijker rijgedrag en maakt de motorfiets tegelijkertijd sneller, niet alleen op individuele ronden, maar gedurende hele sessies.

Multistrada 1260 S Grand Tour, een speciale versie van de 1260 S, ontworpen voor diegenen die de kilometers willen afmalen zonder het comfort op te geven. En op alle modellen van de Multistrada familie uit het 2020 gamma, biedt Ducati nu 4Ever Multistrada aan, een garantie van 4 jaar met een onbeperkt aantal kilometers.

Scrambler 800 Dark, het instapmodel van het Scrambler gamma is ontworpen om het essentiële karakter van deze iconische motorfiets optimaal tot uitdrukking te brengen: twee wielen, een breed stuur, een eenvoudig motorontwerp en veel plezier.

Scrambler 1100 Pro, onderscheidt zich door zijn nieuwe tweekleurige “Ocean Drive” kleurstelling, gecombineerd met een stalen Trellis frame en een achterste aluminium subframe, beide zwart. Een nieuwe rechtse dubbele uitlaat en een laaghangende nummerplaathouder zorgen voor een opvallende styling aan de achterzijde. De 1100 Pro is uitgerust met de modernste elektronica, waaronder Ducati Traction Control (DTC), ABS Cornering en drie standaard rijmodi.

Tentoongestelde motoren op de Ducati stand:

New Streetfighter V4S – Ducati Red – Nederlandse Première
New Scrambler 1100 Pro – Nederlandse Première
New Multistrada 1260 S Grand Tour – Grand Tour Livery
New Panigale V2 – Ducati Red
New Panigale V4S – Ducati Red
New Scrambler 800 – Dark
New colour Monster 1200 S – Black on Black – Accessoires
Hypermotard – Ducati Red – Accessoires
Multistrada 950 S – Ducati Red
Diavel 1260 – Sandstone Grey
Scrambler Desert Sled – White
Scrambler 800 Café Racer – Silver Ice Matt

Daarnaast zijn er meerdere Ducati Approved occasions te vinden op de Ducati stand. Zeer jong gebruikte Ducati’s uit het officiële Ducati dealer netwerk met garantie en gecheckt volgens de voorwaarden en normen van het Ducati Approved programma.

Na het succes van vorig jaar is het wederom mogelijk om op Motorbeurs Utrecht zelf een Ducati te rijden op het testparcours. De volgende Ducati modellen staan voor u klaar om een testrit te maken op het 4.000 m2 grote parcours:

Hypermotard 950
Monster 797
Monster 821
Multistrada 950 S
Multistrada 1260 Enduro
Diavel 1260 S
Scrambler 1100 Sport

De Ducati track day partner Track days 4 All is eveneens te vinden op de Ducati stand. Deze circuittrainingsorganisatie biedt de mogelijkheid om op een veilige manier alles uit uw Ducati of andere motor te halen. Naast het reguliere vrije rijden kunt u ook voor specifieke personal coaching kiezen met video begeleiding. En verder is er een Panigale Experience voor zij die een Panigale willen testen op het circuit.

Naast alle nieuwe modellen en het test parcours is Ducati Zaltbommel op de stand stand te vinden met een pop-up-shop met het officiële Ducati kleding en merchandise assortiment.

De Ducati stand bevindt zich in hal 7 met standnummer 07.C010. De Motorbeurs is geopend op donderdag 20 en vrijdag 21 februari van 10.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 22 en zondag 23 februari van 10.00 tot 18.00 uur.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op de Ducati stand waar de Ducati dealers u graag informeren over de nieuwe modellen.