Private Shopping by Ducati Zaltbommel

Geplaatst op 24 maart 2020

Ducati Zaltbommel heeft besloten om onze fysieke winkel vanaf woensdag 25 maart  tot nader order alleen te openen op afspraak.

U bent bij ons welkom nadat u een afspraak heeft gemaakt met een van onze medewerkers, een afspraak kunt u maken via de telefoon 0418-513521 of een mailtje naar info@ducatizaltbommel.nl.

Dit was voor ons geen eenvoudige beslissing, het mooie weer en de start van het seizoen zijn normaal gesproken een toptijd in onze winkel. Echter vinden wij het belangrijk om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en om uw en onze veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons een afspraak maken voor alle zaken waarvoor u normaal gesproken bij ons terecht kunt, kleding, onderdelen, accessoires, onderhoud en uiteraard een proefrit naar model van keuze. Onze demo’s zijn ingereden en staan op u te wachten! 

Mocht u uw motor liever niet meer willen brengen voor onderhoud of andere zaken, dan kunnen wij in overleg uw motor halen en brengen.

Uiteraard is onze website volledig up-to-date en ook de webshop verzendingen gaan in volle vaart door. Neem contact op bij vragen over halen of brengen.

Laten we goed op elkaar en onszelf passen in deze onzekere tijden. Wij hopen u snel weer in goede gezondheid te kunnen ontvangen in onze winkel.

Namens alle medewerkers van Ducati Zaltbommel,

Ronald van Vliet,

Ducati Zaltbommel