Occasion

Ducati 1000 SUPERSPORT

Kilometers 19606 Bouwjaar 2002 Prijs €10.950,-

Omschrijving

Ducati 1000 Supersport. Nagenoeg niets is meer origineel aan deze motorfiets, Zelfs de naam 1000 ss past eigenlijk niet meer. Deze voormalige 998cc is nu bijna een 1100! De naam die de bouwer van deze prachtige motor aan zijn project heeft gegeven is dan ook Ducati Millecento. De motor is voorzien van: grotere zuigers en cilinders, cilinderkoppen met grotere kleppen en snelle nokkenassen, grotere oliekoeler en een speciaal gemaakte uitlaat met Akrapovic demper. Dit alles levert een waanzinnige 114 (gemeten!) Achterwiel PK's. De motor is verder voorzien van Ohlins voorpoten, Marchesini magnesium velgen, Carbon brandstoftank en nieuwe banden. Wordt geleverd met 6 maanden garantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2002
Carrosserie
Supersport
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
992 cc
Garantie
6 maanden
Kenteken
MSDP94
Vermogen
64 kW
Kleur
Rood
Kilometerstand
19606 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.