Occasion

Ducati 125 SPORT

Kilometers 4 Bouwjaar 1966 Prijs €6.950,-

Omschrijving

De eencilinderserie ook wel bekend als "Sport", markeerde het debuut van de door Fabio Taglioni ontworpen Ducati's voor op de weg. In 1957 werden de 100 en 125 Sport-series gelanceerd op de tweewielmarkt, met als voordeel dat beide modellen (net als de 175, 200 en 250 cc-versies daarna) rechtstreeks werden geïnspireerd door de ervaring die was opgedaan met wegracen.

Fabio Taglioni ontwierp de 125 Sport voor Ducati naar aanleiding van de fans, die een motorfiets eisten die zo veel mogelijk leek op de Gran Sport "Marianna", de onbetwiste koningin van de Gran Fondo (endurance) races, zoals de Milano Taranto en Motogiro D'Italia. Het is geen toeval dat de 100 en 125 Sport ook wel "Modello Motogiro" werden genoemd, aangezien ze dezelfde technische specificaties hadden als hun racegenoten.
Dit betreft een volledig gerestaureerde motorfiets in nieuwstaat.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
1966
Carrosserie
Sport/tour
Cilinder aantal
1
Cilinder inhoud
124 cc
Garantie
-
Kenteken
NM1269
Vermogen
4 kW
Kleur
Blauw
Kilometerstand
4 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.