Occasion

Ducati 1299 PANIGALE S

Kilometers 25683 Bouwjaar 2015 Prijs €18.950,-

Omschrijving

Ducati 1299 Panigale S. Deze ultieme superbike heeft als kloppend hart het Ducati SuperQuadro motorblok. De krachtigste 2 cilinder productie motor ooit gebouwd. Met 205PK en 145Nm zou je een ontembare wilde motor verwachten maar door de uit de motorGP afkomstige traction control kan zelfs een minder ervaren rijder hier heel veel plezier op beleven. Deze motor is voorzien van een Rizoma rem/schakelset, zwarte tankdop, een doorzichtige koppeling en Navigatie op het stuur. Motor wordt geleverd met het benodigd onderhoud en 12 maanden garantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2015
Carrosserie
Supersport
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
1285 cc
Garantie
12 maanden — Ducati Approved
Kenteken
23MFNZ
Vermogen
145 kW
Kleur
Rood
Kilometerstand
25683 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.