Occasion

Ducati 749

Kilometers 27031 Bouwjaar 2003 Prijs €5.950,-

Omschrijving

De Ducati 749 is het resultaat van de moeilijkste ontwerpklus ooit: teken een motorfiets die de Ducati 916 doet vergeten. Terblanche kwam met het design van deze 749 . De machine was vernieuwend, beter en anders. Maar ook mooier? Daar zijn we het met z’n allen nog altijd niet over eens. In . Het ontwerp maakte vele tongen los: of je vond het he-le-maal niets, of je was er helemaal gek van. Deze motorfiets is uitgevoerd met Remus sportdempers en diversen carbon delen. Motor wordt afgeleverd met het benodigde onderhoud en 6 maanden garantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2003
Carrosserie
Supersport
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
748 cc
Garantie
6 maanden
Kenteken
MHNN31
Vermogen
76 kW
Kleur
Rood
Kilometerstand
27031 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.