Occasion

Ducati 848 EVO CORSE S.E.

Kilometers 16662 Bouwjaar 2013 Prijs €11.450,-

Omschrijving

848 Evo Corse special edition. De met de in 2013 geïntroduceerde nieuwe kleurstelling, uitgebreide electronica en speciale onderdelen. Een speciaal onderdeel is de tank, deze is van aluminium gemaakt en is met 2,5 liter gegroeid naar 18 liter. Ook de Brembo remschrijven zijn groter, maarliefst 330 mm. De Showa achterveer is vervangen door een Ohlins monoshock. De Corse heeft ook een uitgebreider electronica pakket en is standaard uitgerust met traction control (DTC) en quick shifter (DQS)Deze motor wordt geleverd met het benodigd onderhoud en 6 maanden garantie. BTW is verrekenbaar voor ondernemers. Genoemde prijs is inclusief BTW.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2013
Carrosserie
Supersport
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
849 cc
Garantie
6 maanden
Kenteken
02MDGF
Vermogen
103 kW
Kleur
Zwart
Kilometerstand
16662 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.