Occasion

Ducati 848 NICKY HAYDEN

Kilometers 46154 Bouwjaar 2010 Prijs €9.950,-

Omschrijving

Deze unieke 848 Nicky Hayden special edition is voorzien van een speciaal gespoten kuipset gebaseerd op de motoGP motor waar Hayden mee reed tijdens de GP van Amerika in 2009. De 848 is herkenbaar door het design met nummer 69 en elke motor is voorzien van een handtekening van Nicky Hayden. Deze Hayden special edition is voorzien van een Termignoni uitlaat en wordt geleverd met het benodigd onderhoud en 6 maanden garantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2010
Carrosserie
Supersport
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
849 cc
Garantie
6 maanden
Kenteken
MXHN25
Vermogen
92 kW
Kleur
Rood
Kilometerstand
46154 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.