Met Koningsdag zijn wij gesloten
Occasion

Ducati 900 SS Evoluzione

Kilometers 4312 Bouwjaar 2014 Prijs €9.995,-

Omschrijving

Zo'n 35 jaar geleden was Ducati's officiële Mike Hailwood-replica een groot succes. Hoe zou een bijgewerkte versie er anno 2019 uitzien. We gokken erop dat het in de buurt komt van deze slanke 900SS-caféracer.

De basis is 900SS-motorblok met brandstofinjectie in een ST4-frame en de voorvork is geüpgraded met een 43 mm verstelbare Showa-vorken van een Monster S4. De vijfspaaks Marchesini-wielen zijn van een Ducati 998 en de prachtige enkelzijdige swingarm is van een Monster S2R.

De tank is van een Ducati 999. Motor is voorzien van een nieuw digitaal instrumentenpaneel. De op maat gemaakt 2-in-1 uitlaatsysteem maakt het geheel helemaal af.

Pracht exemplaar tot in details afgewerkt.

[Op aanvraag zijn er meer foto's van de bouw en details beschikbaar]

Specificaties

Bouwjaar
2014
Carrosserie
Naked bike
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
996 cc
Garantie
-
Kenteken
MPPB30
Vermogen
85 kW
Kleur
Rood
Kilometerstand
4312 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.