Occasion

Ducati 998

Kilometers 34718 Bouwjaar 2002 Prijs €12.950,-

Omschrijving

The Matrix Reloaded (kaskraker uit 2003) bevat epische stunts met een Ducati 996. Om die scène te herdenken was er een samenwerking met Ducati om een gelimiteerde serie Matrix Edition 998-motoren uit te brengen (in de film was het een 996) Het Italiaanse merk had tegen de tijd dat de tweede aflevering van de Matrix-trilogie werd uitgebracht de 996 vervangen door de 998. De enige verschillen tussen het standaardmodel en de Matrix-editie waren puur cosmetisch. De limited Edition superbike werd uitgevoerd in donkergroene kleurstelling zoals die in de film werden gebruikt en afgewerkt met Matrix Reloaded emblemen.

Dit is een replica compleet opnieuw opgebouwd en professioneel gespoten inclusief originele emblemen. Motor is smetteloos en voorzien van nieuwe banden, nieuwe ketting en tandwielen Vering is volledig gereviseerd en de Desmo beurt is uitgevoerd. Motor wordt afgeleverd met 6 maanden garantie.

Als je wat bijzonders zoekt...

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2002
Carrosserie
Supersport
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
998 cc
Garantie
6 maanden
Kenteken
MGGJ62
Vermogen
91 kW
Kleur
Groen
Kilometerstand
34718 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.