We zijn gesloten op: donderdag 26-5 (Hemelvaartsdag) , vrijdag 27 mei vanaf 17:30 en zaterdag 28 mei.
Occasion

Ducati 999R

Kilometers 22657 Bouwjaar 2005 Prijs €18.950,-

Omschrijving

Ducati 999R. Deze prachtige unieke motorfiets verkeerd in zeer nette staat. Het is dan ook geen wonder dat de vorige eigenaar er zo goed voor gezorgd heeft, dit betreft een icoon uit het wk superbike kampioenschap maar dan met een kenteken. Deze exclusieve motor is geproduceerd in een genummerde opgave, dit is nummer 56. Het is bijna zonde om met deze parel de weg op te gaan maar als je dit dan doet zorgt de Termignoni uitlaat en open koppeling voor dat echte unieke Ducati gevoel. Deze motor wordt geleverd met het benodigd onderhoud en 6 maanden garantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2005
Carrosserie
Supersport
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
999 cc
Garantie
6 maanden
Kenteken
MZHD90
Vermogen
106 kW
Kleur
Rood
Kilometerstand
22657 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.