Occasion

Ducati Desmosedici RR

Kilometers 18301 Bouwjaar 2008 Prijs €65.000,-

Omschrijving

Een zeer exclusief en zeldzaam en in bijzonder mooie staat de Ducati Desmosedici RR GP D16RR. Slechts 1500 exemplaren zijn er wereldwijd geleverd en dit is productie nummer 54. Tijdens de Italiaanse Grand Prix van 2006 werd de deze motor onthuld. Er was niets dat ook maar in de buurt kwam van deze volbloed racemachine. Zowel qua design, techniek als prijs. Deze motor is voorzien van de complete titanium racing uitlaat systeem met alle carbon kuipdelen en wordt verder helemaal compleet afgeleverd. Motor is door ons nieuw geleverd en onderhouden.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2008
Carrosserie
Supersport
Cilinder aantal
4
Cilinder inhoud
990 cc
Garantie
6 maanden
Kenteken
MSTT03
Vermogen
133 kW
Kleur
Rood
Kilometerstand
18301 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.