Occasion

Ducati DIAVEL TITANIUM

Kilometers 2099 Bouwjaar 2015 Prijs €22.500,-

Omschrijving

De introductie van de Diavel was in 2011. Voor iedereen een verbazing en een compleet nieuwe visie op motorrijden door de mix van Superbike performance en custom (of te wel hyper-powercruiser).

De Ducati Diavel Titanium is een gelimiteerde editie van de prachtige en duivelse Diavel. De Titanium versie onderscheidt zich van de normale Diavel door flink wat onderdelen die zijn vervaardigd uit Titanium en Carbon. Carbon vinden we ook terug bij de opnieuw ontworpen luchtinlaten.De radiatorcovers, mini flyscreen, voor- en achterspatbord, cover voor het voorste tandwiel en tankdopafdekking zijn ook gemaakt uit carbon.

De 500 Diavels hebben een hand gemaakt zadel, gemaakt van Alcantara® en leder, de donker chrome afwerking van het frame komt de duistere kant van ‘de duivel’ ten goede. Op de tank is een speciaal plaatje aanwezig dat toont welk nummer het is van de 500 exemplaren die wereldwijd geleverd zijn.

Deze uitvoering is tevens voorzien van een compleet Termignoni uitlaatsysteem. Motor is in nieuwstaat.

Specificaties

Bouwjaar
2015
Carrosserie
Naked bike
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
1198 cc
Garantie
12 maanden — Ducati Approved
Kenteken
71MFXP
Vermogen
114 kW
Kleur
Titanium
Kilometerstand
2099 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.