Occasion

Ducati DIAVEL V4

Kilometers 12130 Bouwjaar 2023 Prijs €27.950,-

Omschrijving

Gespierd, sportief, overdreven en elegant tegelijk, in staat om in elke context de aandacht te trekken, synthetiseert de Diavel V4 verre technische, dynamische en stilistische kenmerken, zoals die van sportnaked en muscle cruisers. Zo wordt ingespeeld op de wensen van veel verschillende motorrijders, van de sportliefhebber die op zoek is naar een meer comfortabele en stijlvolle motorfiets, tot degenen die motorrijden liever in een meer stedelijke en ontspannen omgeving ervaren, en de liefhebber van prestaties en iconografie gerelateerd aan drag racing. Deze Diavel V4 wordt geleverd met het benodigd onderhoud en fabrieksgarantie tot December 2026. Let op! Dit betreft een BTW motor. De BTW is verrekenbaar voor ondernemers. Genoemde vraagprijs is inclusief BTW.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2023
Carrosserie
Sport/tour
Cilinder aantal
4
Cilinder inhoud
1158 cc
Garantie
12 maanden — Fabrieksgarantie
Kenteken
65MTNB
Vermogen
123 kW
Kleur
Zwart
Kilometerstand
12130 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.