Occasion

Ducati GT 1000

Kilometers 30370 Bouwjaar 2006 Prijs €8.950,-

Omschrijving

Ducati GT 1000. Deze prachtige Ducati GT 1000 is de laatste uit Ducati's sport classics serie. De GT is motorisch nagenoeg gelijk aan de sport 1000 en deelt ook het frame. Vering, stuur en zithouding zijn totaal anders. De GT is een echte 70's style cruiser geschikt voor heerlijke toertochten. De motor is voorzien van een comfort zadel en Termignoni uitlaten (originele delen aanwezig) en wordt geleverd met het benodigd onderhoud en 6 maanden garantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2006
Carrosserie
Sport/tour
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
992 cc
Garantie
6 maanden
Kenteken
MRDB79
Vermogen
61 kW
Kleur
Grijs
Kilometerstand
30370 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.