Occasion

Ducati HYPERMOTARD 1100

Kilometers 27482 Bouwjaar 2008 Prijs €6.950,-

Omschrijving

Hypermotard 1100. De Hypermotard 1100 verscheen in 2007 op de markt en was Ducati's versie van de steeds populairder wordende supermotards. Al snel bleek dat wat ze hier neergezet hebben een van de best sturende en meest pure sport motor is. als je de Hypermotard zou moeten beschrijven in een woord, dan is dat 100% pure: Fun. Deze Hypermotard 1100 is voorzien van een Termignoni uitlaat. De motor wordt geleverd met het benodigd onderhoud en 6 maanden garantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2008
Carrosserie
Supermotard
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
1079 cc
Garantie
-
Kenteken
MTPD89
Vermogen
62 kW
Kleur
Rood
Kilometerstand
27482 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.