Let op: Gewijzigde openingstijden In verband met de nieuwe Covid-19 regels, komt onze koopavond op vrijdag tot nader bericht vanaf heden te vervallen. We zijn tijdelijk op vrijdag geopend van 09:00 tot 18:00.
Occasion

Ducati HYPERMOTARD 950

Bouwjaar 2020 Prijs €15.750,-

Omschrijving

NIEUW: Hypermotard 950 RVE! De Hypermotard-familie is nu uitgebreid met deze Hypermotard 950 RVE. Het betreft een ontwerp vanuit Ducati Centro Style.Naast het bijzondere spuitwerk heeft Ducati het standaard al behoorlijk uitgebreide elektronicapakket (Ducati Traction Control EVO, Ducati Wheelie Control EVO en Bosch bochten-ABS met Slide by Brake functie) verder uitgebreid met de Ducati Quick Shift (DQS) Up and Down EVO.

Specificaties

Bouwjaar
2020
Carrosserie
Supermotard
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
937 cc
Garantie
24 maanden — Fabrieksgarantie
Kenteken
-
Vermogen
84 kW
Kleur
Rood
Kilometerstand
-

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.