Occasion

Ducati HYPERMOTARD 950 RVE

Kilometers 15160 Bouwjaar 2022 Prijs €15.950,-

Omschrijving

De Hypermotard 950 RVE combineert perfect de onderscheidende kenmerken van de Hypermotard familie zoals minimalisme, agressiviteit, lichtgewicht uiterlijk en het "fun-bike" imago met de innovatie en technologie van de nieuwste generatie. Het "Graffiti"-kleurenschema benadrukt de lichtheid en agressiviteit van de motorfiets met een zeer indrukwekkende grafische lay-out, geïnspireerd op stadsgraffiti. Deze motor wordt geleverd met nog 2 jaar fabrieksgarantie. BTW is verrekenbaar voor ondernemers. Genoemde prijs is inclusief BTW.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2022
Carrosserie
Supermotard
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
937 cc
Garantie
24 maanden — Fabrieksgarantie
Kenteken
98MPZH
Vermogen
84 kW
Kleur
Rood
Kilometerstand
15160 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.