Occasion

Ducati MONSTER

Kilometers 7074 Bouwjaar 2021 Prijs €12.450,-

Omschrijving

De nieuwe Ducati Monster weerspiegelt de ware essentie van Ducati in de krachtige, compacte en lichte verschijning in een modern jasje. Een uiterst sportieve motorfiets geschikt voor comfortabele ritten door stad en op buitenwegen en agressieve uitspattingen op de plaatsen waar het kan. Een waar Monster… Deze Motor is zo goed als nieuw, dealer onderhouden en wordt geleverd met het benodigd onderhoud en een extra jaar fabrieksgarantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2021
Carrosserie
Naked bike
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
937 cc
Garantie
24 maanden — Fabrieksgarantie
Kenteken
05MNXN
Vermogen
81 kW
Kleur
Rood
Kilometerstand
7074 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.