Occasion

Ducati MONSTER 696

Kilometers 31861 Bouwjaar 2009 Prijs €5.450,-

Omschrijving

Deze Monster 696 is voorzien van Termignoni uitlaten voor dat echte zware Ducati geluid. Verder is de motor voorzien van Bar-end spiegels en een korte kentekenplaathouder. Deze Monster 696 is een perfecte beginners motor maar ook de ervaren motorrijder kan hier enorm veel plezier mee beleven. Hij is daarom ook geschikt voor het A2 rijbewijs/ 35KW. Motor wordt geleverd met het benodigd onderhoud en 6 maanden garantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2009
Carrosserie
Naked bike
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
696 cc
Garantie
6 maanden
Kenteken
77MLLS
Vermogen
55 kW
Kleur
Grijs
Kilometerstand
31861 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.