Vanaf vrijdag 2 april hebben we weer koop avond. Bel of mail ons voor een afspraak er is genoeg ruimte in de agenda.
Occasion

Ducati MULTISTRADA 1200 ENDURO

Kilometers 40604 Bouwjaar 2016 Prijs €13.950,-

Omschrijving

Dit is de Enduro uitvoering van de Multistrada. Een Reis Enduro maar dan op z’n Italiaans met stijl, wereldwijsheid en performance dat is in het kort de Multistrada enduro. Standaard voorzien van vele features zoals Riding Modes, Power Modes, Ducati Safety Pack (ABS + DTC), Ducati Wheelie Control en een Keyless start. Zoals ondertussen al bewezen werkt de elektronica fenomenaal en functies zoals mappings, electronische vering en alle andere regelbare items zijn is intuïtief eenvoudig te vinden en te bedienen.

De uitvoering is tevens voorzien van het Enduro en Urban pakket Ook de Alumimium topkoffer en de Termignoni sport demper is aanwezig. We hebben de motor nieuw geleverd en onderhouden. Wordt afgeleverd met 12 maanden Ducati Approved Garantie

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2016
Carrosserie
All-road
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
1198 cc
Garantie
12 maanden — Ducati Approved
Kenteken
97MGTV
Vermogen
112 kW
Kleur
Wit
Kilometerstand
40604 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.