Occasion

Ducati MULTISTRADA 1200 S GRANTURISMO

Kilometers 21997 Bouwjaar 2014 Prijs €12.495,-

Omschrijving

De Ducati Multistrada 1200 S Granturismo in de Ducati rode kleurstelling. De Granturismo is de meest luxe variant met een indrukwekkend accessoire pakket: grotere zijkoffers, grotere kuipruit, comfortabeler zadel, led verlichting (+ additionele LED-lampen) valbeugels en handvatverwarming. Tevens is deze motor voorzien van een SCM gecertificeerd alarm systeem .Wordt afgeleverd met het benodigde onderhoud en 6 maanden garantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2014
Carrosserie
All-road
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
1198 cc
Garantie
6 maanden
Kenteken
46MHNB
Vermogen
109 kW
Kleur
Rood
Kilometerstand
21997 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.