Occasion

Ducati MULTISTRADA 1260 ENDURO

Kilometers 10509 Bouwjaar 2019 Prijs €20.950,-

Omschrijving

Multistrada 1260 Enduro. Een Reis Enduro, maar dan op z’n Italiaans met stijl, wereldwijsheid en performance, zo omschrijft Ducati zelf haar Multistrada Enduro.

Standaard voorzien van vele features zoals Riding Modes, Power Modes, Ducati Safety Pack (bochten-ABS + DTC), Ducati Wheelie Control, Hill Hold Control, cruise control, Keyless start en Cornering Lights. Deze motorfiets is verder voorzien het enduro pakket.

Zoals ondertussen al bewezen werkt de elektronica fenomenaal en functies zoals mappings, electronische vering en alle andere regelbare items zijn is intuïtief eenvoudig te vinden en te bedienen. Motor wordt afgeleverd met het benodigde onderhoud en 12 maanden Ducati Approved Garantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2019
Carrosserie
All-road
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
1262 cc
Garantie
12 maanden — Fabrieksgarantie
Kenteken
26MKLP
Vermogen
116 kW
Kleur
Rood
Kilometerstand
10509 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.